sophie digard

Kan du lide, når der er sans for farvekombinationer? Så er Sophie Digard det helt rigtige valg for dig. Her er der tale om en parisisk strikdesigner, som startede i 1999 og arbejder ud fra bæredygtige principper. Produkterne bliver fremstillet af kvinder fra Madagascar, hvilket gør hvert produkt til et ægte kunstværk. Dyk ned i symbiosen mellem smukt håndværk, holdbarhed og en bæredygtig tankegang - du vil ikke fortryde det.

Læs mere Læs mindre

8 varer

pr. side

Sophie Digard - brandet

Dette brand er kendt for sine unikke produkter, som fremstilles af naturligt indfarvede garner og håndhækles eller strikkes af kvinder på Madagascar. Hvert produkt tager 3-4 uger at fremstille, hvor der er fokus på bæredygtige principper, hvad angår indfarvning i garner, der udelukkende indeholder plantebaserede ingredienser. Sophie Digard er samtidig fokuseret og bevidst omkring at have et socialt ansvar. Derfor sikres kvinderne en ordentlig løn, for det særdeles flotte arbejde de leverer, hvorfor dette er værd at have in mente, når der bliver kigget på pris. Når man samler alt dette, står man tilbage med et smukt stykke håndværk, som hver fortæller sin historie.

Produkterne bag

Som tidligere nævnt er brandet ikke kendt for at betegne deres produkter som produkter, men derimod som kunstværker, hvor hvert stykke er unikt. Detaljerne er fortryllende, og kunde efter kunde bliver imponeret over den tid og grundighed, der er lagt bag hvert enkelt håndværk. De udstråler elegance og afslappethed på samme tid, hvilket er et af de mange kendetegn for dette brand. Hvis du kan lide at støtte op omkring ordentlige arbejdsforhold og vedligeholde de smukke kunsthåndværksmæssige traditioner på en ø, hvor en stor del af befolkningen stadig lever under fattigdomsgrænsen, så er det det helt rigtige brandvalg.

Kollektioner

Er en ny verden også åbnet for dig? Der kommer intet mindre end to kollektioner om året, nemlig en forårs/sommer-kollektion og efterårs/vinter-kollektion. Til forårs/sommer-sæsonen kan du forvente, at det indeholder et hav af tørklæder i hør. Til efterårs/vinter-sæsonen kan du forvente tørklæder i uld. Begge kollektioner er selvfølgelig i overensstemmelse med Sophie Digards farvekombinationer og mønstre. Så hvis du ønsker et holdbart kunsthåndværk, som ikke følger den gængse mode, men som i stedet er noget særligt, så er du landet korrekt. De er samtidig lette at kombinere med smukke smykker fra Kazuri eller vores mange populære handsker

Hvad tilbyder Det Halve Kongerige? 

Luk op for en verden af naturlig beklædning hos Det Halve Kongerige. Uanset produkt eller brand, kan du vide dig sikker på, at der bliver fokuseret på klima og miljø. Udover at fantastisk udvalg af beklædning som tøj, strømper, accessories og sko, finder du samtidig plejeprodukter såsom hudpleje samt vaske- og plejemidler. Står du og mangler en del til boligen? Vi har alt fra boligtekstiler, cedertræs produkter mod møl, mohair skind og plaider. Alle cedertræsprodukter mod møl er blandt andet 100% naturprodukter. Vi tilbyder både dame- og herreprodukter, så du kan forkæle enten dig selv, din bedre halvdel, familie eller venner. Vi står altid til rådighed, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig.