Sorelle Jewellery

Mangler du et elegant og tidløst smykke, der kan sætte prikken over i’et til ethvert outfit? Så skal du ikke lede længere. Hos Sorelle Jewellery finder du smukke håndlavede smykker med de fineste ferskvandsperler. Perlerne giver naturlig glans og tekstur, og alle perler stammer fra overskudsproduktion, så denne ikke går til spilde.

Sorelle Jewellery tegnes og designes af Trine og Camilla-Julie, og de fremstilles med stor omhu i Danmark. Smykkerne er enkle og feminine, og de kan derfor både anvendes til hverdag og til fest. Ved at bruge ferskvandsperler fra overskudsproduktioner, forsøger Sorelle Jewellery at bidrage til en mere bærdygtig verden.

Gå på opdagelse i de smukke kollektioner af halskæder, armbånd og øreringe fra Sorelle Jewellery nedenfor.

Læs mere Læs mindre

16 varer

pr. side

Fra kvinder til kvinder

For Trine og Camilla-Julie er Sorelle Jewellery mere end bare unikke smykker. Sorelle betyder nemlig søster på italiensk, og de har fokus på, at smykkerne er lavet af kvinder til kvinder. De ønsker at smykket bærer og vækker en helt specielt følelse hos bæreren. En følelse af fællesskab og unik skønhed, der går hånd i hånd med deres bæredygtige produktion.

Smukkerne fremstilles bl.a. af vaskeægte ferskvandsperler. I stedet for spildperler, har Sorelle Jewellery valgt at bruge dem i deres produktion af smykker. Derved hjælper Sorelle Jewellery med at bekæmpe spildproduktion, og de formår at fremstille de smukkeste smykker af noget, der ellers ville være gået tabt.

Bæredygtighed i højsædet

Hos Det Halve Kongerige er vi stolte over at være en af de danske forhandlere af Sorelle Jewellery. I Kongeriget har vi fokus på komfort, bæredygtighed og ikke mindst kvalitet og naturlige materialer. Vi udvælger nøje, hvilke brands og mærker vi fører i Kongeriget, specielt efter disse kriterier.

Vi har fokus på bæredygtighed hele vejen igennem, og vi har gjort det nemt for vores kunder at tage det bæredygtige valg. Vi forhandler alt fra beklædningsgenstande til smykker og indretningsgenstande til hjemmet. Til beklædning finder du bl.a. lækre produkter fra Undarmaa samt et stort sortiment af handsker. Vi forhandler også de fineste håndlavede figurer fra Én Gry & Sif

Brug for hjælp? Så kontakt os allerede i dag

Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores produkter, deres produktion eller andet, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan finde al vores kontaktinformation nederst til venstre på hjemmesiden. Skulle du ønske at læse mere om vores fokus på bæredygtighed og Moder Jord, kan du læse om vores løfter her.

Handler du hos os på vores webshop, sørger vi for hurtig levering på 1-2 hverdage. Du har derudover 14 dages returret, og køber du for over 399,- DKK, får du gratis fragt på dit køb. Vi glæder os til at høre fra dig!