UASHMAMA

UASHMAMA er et Italiensk firma der har specialiseret sig i at fremstille produkter efter bæredygtige og miljøvenlige metoder. Firmaet har udarbejdet deres helt eget unikke produkt - vaskbart papir fremstillet af træ og naturlig voks. Produktet der til forveksling ligner læder, er utrolig slidstærkt og udmærker sig ved at kunne vaskes selvom det er papir. Designet er udsøgt Italiensk og kvaliteten er i top. Papiret kan anvendes til indpakning af madvarer, vasketøjskurve, tasker og en en dejligt duftende hudplejeserie med olivenolie, der er vegansk.

Læs mere Læs mindre

3 varer

pr. side

UASHMAMA

UASHMAMA (udtales wash mama) er kombinationen af Italiensk håndværk, tradition og innovation.

Marco Marconi er stifteren af UASHMAMA og er sammen med sin kone, stifteren af Le Sorelle, også den kreative sjæl I firmaet.

Firmaet inkluderer ydermere parrets fire døtre Chiara, Giulia, Gemma og Gaia.

Marco har en lang fortid i branchen for fodtøj til kvinder og lædervarer. En erfaring han har integreret i UASHMAMA konceptet.

Historien bag navnet UASHMAMA ligger i ønsket om at dedikere noget til moderen i familien og meningen er, at navnet skal lede tankerne over på en moder, som står og vasker tøj for sine børn.

UASHMAMA afspejler på mange måder den italienske familie: beskeden og helt sin egen som de fire søstre, elegant som moderen og særdeles kreativ, innovativ og funktionel som faderen – manden bag hele idéen.

Produktion

Alle UASHMAMA produkter er designet og lavet i Lucca, Toscana.

Råvarerne til det papirlignende materiale er opdyrket i plantager og stammer IKKE fra skovrydning!

Fremgangsmåden, hvorpå materialet til produkterne behandles er meget lig måden hvorpå man arbejder med læder.

Hvert stykke papir strækkes og hærdes, så det er i stand til at modstå hverdagens strabadser og kan holde til at blive vasket igen og igen.
Takket være det opdyrkede materiale er UASHMAMA produkterne bæredygtige og tilbyder et utal af anvendelsesmuligheder. 

Kollektion inkluderer UASHMAMA´s populære papirsposer, håndtasker, accessories, lamper og diverse boligtilbehør.

Vil du se andre boligprodukter kan du med fordel besøge de ander brands vi forhandler. Ex. by LOHN der er dansk design strik i klude, tæpper, tasker og naturlige opvaskebørster eller Vance Kitira, der fremstiller allergivenlige levende lys. Måske kunne du også være interesseret i Simply Living, der designer dansk bolig tekstil efter bæredygtige metoder.

Produkter

Smukt design, høj kvalitet og et miljøvenligt valg.


UASHMAMA kollektionen tilbyder en stor kollektion af flotte tasker, hudpleje produkter og interiør.

Interiørkollektionen inkluderer en bred kollektion af opbevaringsløsninger, vinposer, dækkeservietter, forklæder, vasketøjsposer m.m.

Kollektionen henvender sig til både børn, damer og herrer.

Hudplejeserien er baseret på økologisk extra jomfru olivenolie.

Alle produkter er fremstillet af UASHMAMA’s eget AGGO® papir.

AGGO® papir er fremstillet af cellulose fibre fra plantage opdyrket træ – alt FCS certificeret træ.

UASHMAMA’s papir er vaskbart samt fødevaregodkendt og perfekt til bl.a. restaurant, hotel, børneværelse, kontor, stue, køkken, badeværelse m.m.

Alle produkterne er håndsyet i Toscana, Italien.

UASHMAMA er det miljøvenlige svar på de vi alle søger, når vi gerne vil reducere og genbruge for en bæredygtig og ansvarlig livsstil.