Ansigtsvask, Care by Nature

På lager

109,00 kr
Produktbeskrivelse

Ansigtsvask 

75 gr

Ansigtsvasken fra Care by Nature er baseret på hudvenlige tensider og sæbebærekstrakt, der renser huden skånsomt.

Økologisk sheabutter og ricinusolie plejer og blødgører huden, mens aktivstoffer fra d-panthenol, havre og hibiscus hjælper med at bevare fugten i huden samtidig med at de plejer og beskytter.

Vi oplever selv, at ansigtsvasken er ultra fugtgivende, modvirker rødme og beroliger huden. Den er lige præcis den ansigtsvask, vi altid har drømt om.

Du kan bruge ansigtsvasken både morgen og aften.

Anvisning:

Gør sæbebarren våd og fugt dit ansigt.

Kør derefter sæbebaren rundt i ansigtet. Ansigtsvasken skummer ikke op, men bliver i stedet til en blød og fugtgivende creme, som masseres rundt på huden.

Skyl herefter med lunkent vand og følg op med din normale hudpleje.

Husk at opbevare din ansigtsvask tørt mellem brug.

 

Ansigtsvasken er håndlavet i Danmark, læs med her og få historien om ansigtsvasken:

"Hos Bleschu og Care by Nature er vi mange, som på den ene eller den anden måde lider af følsom hud og allergi. Nogle af os lider af parfumeallergi, andre eksem og tør hud, og en enkelt har kæmpet med perioral dermatitis (udslæt om næse og mund) siden teenageårene.Derfor er vi alle meget opmærksomme på, hvilken kemi, vi omgiver os med. For de fleste af os var det faktisk også dét, der var grobund for vores skidt fra almindelige vaskemidler til sæbebær - at vi ledte efter skånsomme og allergivenlige produkter til vores hverdag. Og dér leverer sæbebær og deres naturlige sæbestof kaldet saponiner i den grad!
Derfor havde vi en spirende drøm om at udvikle nye og skånsomme produkter med saponiner fra sæbebær. Og selvom tingene langt fra stod stille for os i 2020 blev det alligevel året, hvor vi prioriterede at få nogle af disse drømme ud i virkeligheden.

Ansigtsvasken er den første af flere nye Care by Nature produkter, som vi blive lanceret de næste måneder fra Care by Nature.


Ansigtsvasken, vi selv ønskede os
Vores ansigtsvask er en solid “sæbebar”, som kommer i en genanvendelig aluminiumsdåse. Når vi skriver sæbe i citationstegn er det fordi, den ikke indeholder særlig store mængder sæbe - i stedet er den pakket med masser af fugtgivende og regenererende ingredienser, som nærer huden samtidig med at løsne fedt og snavs. Hvis din hud er følsom eller ofte føles stram eller blusser op efter at blive renset med almindelige ansigtsvask, er det her ansigtsvasken for dig!

Ansigtsvasken fra Care by Nature er baseret på hudvenlige tensider og sæbebærekstrakt, der renser huden skånsomt. Økologisk sheabutter og ricinusolie plejer og blødgører huden, mens aktivstoffer fra d-panthenol, havre og hibiscus hjælper med at bevare fugten i huden samtidig med at de plejer og beskytter.

Vi oplever selv, at ansigtsvasken er ultra fugtgivende, modvirker rødme og får vores hud til at “slappe af”. Den er lige præcis den ansigtsvask, som vi altid har drømt om.

Du kan bruge ansigtsvasken både morgen og aften. Gør sæbebarren våd og fugt dit ansigt. Kør derefter sæbebaren rundt i ansigtet. Ansigtsvasken skummer ikke op, men bliver i stedet til en blød og fugtgivende creme, som du kan massere rundt på huden.

Vi nyder selv at bruge et par minutter på dette og eventuelt bruge baren til at give vores ansigt en mild massage - især om kæben og tinderingerne er det fantastisk! Skyl herefter med lunkent vand og følg op med din normale hudpleje. Husk at opbevare din ansigtsvask tørt mellem brug.

Håndlavet med kærlighed
Ansigtsvasken fra Care by Nature bliver håndlavet af Amalie Rosalie, som også laver vores skånsomme pletfjerner.

Amalie Rosalie kommer fra en familie med mange års erfaring indenfor naturlig og håndlavet kosmetik, og hun fører i dag familietradtionen videre fra sit værksted i Fredericia.

Det er også her hun udvikler og tester nye produkter for os, når vi får idéer til nye måder at bruge sæbebærrenes saponiner på.
Vi er glade for og stolte over at arbejde sammen med Amalie Rosalie af mange årsager.

Vi beundrer især hendes kompromisløshed i forhold til de ingredienser, hun bruger - hun har uendelig stor viden om råvarer og deres virkning!

Derudover deler hun vores egne værdier om bæredygtig og skånsom produktion og ditto produkter. Og så er vi bare rigtig stolte over at kunne producere på denne måde, hvor vi, i stedet for at lægge produktionen på en stor fabrik, kan støtte en lille dansk sæbeproduktion ejet af en kvinde, vi beundrer."

Yderligere information
Varenummeransigtsvask
ProducentCare by Nature
Bedømmelser