Harolds

Cognac pung, Harolds

OBS! OUTLET vare, udgår fra sortiment!
På lager
Tilbudspris 247,50  DKK Regulær pris 495,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

SOFT pung med flap, cognac

Mål: 12 x 1 x 8,5 cm 

1 seddelrum
2 åbne lommer
6 kortpladser
Lynlås møntrum

Læder: 100% vegetabilsk garvet okselæder 'Vaqueta'
For: stengrå

Den bløde pung er lavet af 100% vegetabilsk garvet okselæder. Overfladen føles fløjlsagtig. Den imponerer med sine klare, lyse farver. Læderet er helt naturligt og farverne påføres diskret.

Dens kompakte størrelse gør den flot og handy. De bløde, afrundede kanter udvides i takt med, at indholdet øges, men den bløde pung forbliver rummelig og kompakt. En let pung i klare farver. Enkel men speciel.

Læderet plejes med læderplejespray (imprægneringsspray).

Produceret i Columbia.

Harolds

Det hele begyndte i 1936 hvor Nikolaus Schmelz, grundlagde Harold's i Obertshausen og åbnede en lædertaskefremstilling.

I de næsten 80 år, der fulgte blev produktionsprocesserne udviklet og i 1955 kom sønnen Günter Schmelz, til.

Han opbyggede konsekvent langsigtede samarbejder med udenlandske partnere, først i Italien, senere også i Colombia og Indien. Omhyggeligt udvalgte materialer samt håndværk og knowhow dannede grundlaget for Harolds tasker.

Thilo Schmelz kom til virksomheden i 1999. Som uddannet arkitekt sammenligner han en taske med et hus, som folk kan lide at bo i: Den har været gennemtænkt i form og funktion, holdbar i design og brug og lavet af autentiske materialer.

Denne måde at arbejde på bestemmer det kvalitative og æstetiske udseende af Harolds brand i dag: konstruktivt, tidløst design, førsteklasses håndværk og naturligt læder.

Bæredygtige tasker

For Harolds er en taske bæredygtig, hvis den er langtidsholdbar og giver brugeren mange års glæde.

For at opnå dette arbejder Harolds intensivt med materialernes holdbarhed, kvaliteten af ​​håndværket og tidløsheden i designet.

Harolds koordinerer nøje disse forskellige komponenter i fremstillingen, fordi hvert enkelt led bestemmer kvaliteten af ​produktet. Jo længere og mere intensivt produktet bruges, jo bedre er deres økologiske balance - et resultat som kunder sætter pris på.

Materialer

Harolds bruger højkvalitets, robust læder med en afbalanceret fiberstruktur og materialetykkelse til tasker.
Disse forekommer udelukkende som biprodukter fra fødevareproduktion.
Det er vigtigt for Harolds at bevare kvaliteten af ​​naturmaterialet.

Læderet er garvet med vegetabilske materialer, forbliver åbne porer og behandles omhyggeligt. Sådan får Harolds produkter deres unikke fornemmelse og udvikler deres individuelle æstetik under brug.

At bære dem skaber umiskendelige mærker, der gør taskerne unikke. Hver af dem fortæller deres egen historie, der forbinder dem med deres ejer.

Når det kommer til bomuldsstoffer, bruger Harolds økologisk kvalitetsgarn. Vævningen foregår efter egne opskrifter i Tyskland for at opnå særligt rive- og slidstærke stoffer.

 

 

Specifikationer
Varenummer251908 cognac
ProducentHarolds
MaterialeLæder