MANUCURIST PARIS

Håndcreme Créme Mains - Fleur Orange, Manucurist Paris

Lækker håndcreme med duft af appelsinblomst.

På lager
120,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Håndcreme Créme Mains - Fleur Orange

Tag dig selv i oplevelsen af luksus og velvære med den parisiske håndcreme, Créme Mains - Fleur Orange, fra Manucurist Paris. Denne nærende og fugtgivende håndcreme er skabt til at bringe dit daglige skønhedsritual til nye højder.

Créme Mains - Fleur Orange bliver produceret i hjertet af Frankrig og kommer i en 60ml beholder, klar til at blive installeret i din taske eller på din natbord. Cremen er designet til at kunne bruges efter behov og er særligt ideel at benytte efter hver håndvaskningen for at balance fugtniveauet i huden og forhindre tørhed.

Dens bløde, smeltende tekstur efterlader hænderne silkebløde og forfriskede, uden en uønsket fedtet eller klistret overflade - en ren nydelse at anvende. Trods denne lette tekstur, er cremen stadig intensivt fugtgivende, hvilket gør den til det perfekte værn mod elementerne. Dine hænder vil være velplejede, og din hud vil mærkbart være mere jævn.

Denne håndcreme fra Manucurist er også formuleret med omtanke for vores planet; 98,7% af dens ingredienser er af naturlig oprindelse. Dette inkluderer Aloe Vera, solsikkeolie og jojoba, som er kendt for deres næringsrige og fugtende egenskaber. Disse naturlige ingredienser er nøje udvalgt for deres evne til at nære huden i dybden og give blødhed og beskyttelse.

Duften er en sand fornøjelse - en 100% naturligt sammensat duft af appelsinblomst, honning og bergamot. Den søde og trøstende duft indhylles i frugtige appelsintoner og delikate blomstringer.

Créme Mains - Fleur Orange er mere end bare en håndcreme; det er en daglig luksus, der sørger for, at pleje af hænder og negle bliver en ren nydelse.

Vigtige egenskaber:

  • Rig på nærende og fugtgivende ingredienser
  • Let tekstur, der smelter ind i huden uden at føles fedtet
  • Duft af appelsinblomst, honning og bergamot
  • 98,7% naturlige ingredienser
  • Produceret i Frankrig indenfor høje kvalitetsstandarder
  • Velegnet til daglig brug og til at påføre efter vask af hænder
Specifikationer
Varenummercreme mains fleur orange
ProducentMANUCURIST PARIS
ProduktionslandFrankrig

60 ml

Ingrediensliste:

Aqua (vand), capryl/capric triglycerid, glycerin, Cetearyl alkohol, Helianthus Annuus (solsikke) frøolie*, jojobaestere, Helianthus Annuus (solsikke) frøvoks, glycerylstearatcitrat, hydrogeneret rapsolie, parfume (duft), , Natriumstearoyllactylat, Xanthangummi, Natriumbenzoat, Aloe Barbadensis-bladekstrakt*, Acacia Decurrens Blomstervoks, Polyglycerin-3, Dehydroeddikesyre, Linalool, Citronsyre, Biosaccharid Gum-1, Eugenol, Natriumlevulinat, Limonenylat G, Liliumkapsel, Candidum blomsterekstrakt, Citronellol, Natriumanisat, Geraniol, Citral 

Med 98,7% ingredienser af naturlig oprindelse

Manucurist Paris

Manucurist Paris er en visionær virksomhed i skønhedsindustrien, der startede sin rejse i 1996 i hjertet af Paris. Grundlagt af en passioneret kvinde, der åbnede den første professionnelle Manucurist Paris neglesalon. Her voksede en dyb forståelse for kvinders behov og bekymringer omkring neglepleje, herunder udfordringerne ved klassisk neglelak og skader forårsaget af gel.

Efter at have erhvervet værdifuld erfaring hos luksusmærker som Louis Vuitton, Prada og YSL, overtog Gaëlle Lebrat Personnaz, ledelsen af Manucurist i 2016. Med erfaring fra luksusmode og en brændende passion for farver, sundhed og bæredygtighed, omformede hun virksomheden med et klart mål: At skabe et grønt og rent alternativ til traditionel gel neglelak. Missionen var at bevare glæden ved neglepleje, både i salonen og hjemme, samtidig med at adressere de miljø- og sundhedsmæssige bekymringer.

Manucurist Paris står nu som et symbol på uforsonlig skønhed og miljøbevidsthed. Firmaet er dedikeret til at pleje dine hænder og bevare vores planet, og dette afspejles i deres produkter. Sortimentet er primært biosourced og af naturlig oprindelse, og der stræbes konstant efter at innovere inden for skønhed, der lever op til bæredygtige værdier.

I udviklingen af produkter lægger Manucurist Paris vægt på rene ingredienser. Der er udelukket en lang række kontroversielle stoffer, som ofte stammer fra petrokemikalier og kan udgøre sundhedsrisici. Derudover er alle serier certificeret veganske af The Vegan Society, hvilket garanterer fravær af dyreafledte ingredienser i både formulering og produktion.

Manucurist Paris er et eksempel på dyrevenlige praksis. I overensstemmende med europæiske regler, testes h produkter eller ingredienser på dyr. Desuden er lakker og behandlinger stolt fremstillet i Frankrig, hvor der prioriteres korte forsyningskæder og lokale leverandører. Manucurist Paris samarbejder også med et ESAT (Etablissement et Service d'Aide par le Travail), som fremmer socialt ansvarlige arbejdsforhold.

Denne innovative tilgang og dedikation til bæredygtighed og kvalitet gør Manucurist Paris til mere end blot en skønhedsmærke; det er en revolution inden for neglepleje, der hylder både individuel skønhed og planetens velvære.