MANUCURIST PARIS

Håndcreme Créme Mains - Lavande, Manucurist Paris

Lækker håndcreme med duft af Lavendel

På lager
120,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Håndcreme Créme Mains - Lavande

Dyk ned i den velduftende atmosfære af Provence med Manucurist Paris’ Håndcreme Créme Mains - Lavande. Denne håndcreme er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter en komplet behandling til dine hænder og negle, der fugter huden i dybden og efterlader en guddommelig duft af ægte lavendel.

Produktet byder på 60 ml. af en smeltende creme, der hurtigt trænger ind i huden uden at efterlade en fedtet eller klæbrig overflade. Du vil opdage, at dens vanedannende duft er en sand invitation til at rejse gennem områderne i Provence. For denne oplevelse er cremen parfumeret med en 100% naturlig, aromatisk duft udviklet specielt til Manucurist af en fransk parfumeur. Den snoede duft er vegansk og inspireret af notes of lavender marker.

Formularen er certificeret og sammensat af 98,7% af ingredienser af naturlig oprindelse. Med hovedingredienser som bl.a. vand, capryl/capric triglycerid, glycerin, solsikkeolie, jojobaestere, helianthus annuus, og aloe barbadensis-bladekstrakt, har denne creme alt, hvad der skal til for at sikre en dybdegående pleje af dine hænder. Resultatet er bløde, beskyttede og synligt jævnere hænder.

Brugsvejledningen er simpel: brug håndcremen efter behov. Du kan forny påføringen efter hver håndvask i løbet af dagen for at forhindre hudens udtørring. Før din manicure, anbefales det at anvende La Crème Mains specifikt på neglens kontur for at nære og blødgøre neglebåndene.

Vigtigste egenskaber:

 • 60 ml håndcreme
 • Trænger hurtigt ind i huden, uden at efterlade en klistret overflade
 • Bærer en 100% naturlig lavendelduft, skabt af en fransk parfumeur
 • 98,7% af ingredienserne er af naturlig oprindelse
 • Forbedrer hudens tekstur og blødhed
 • Velegnet til brug før manicure for at nære neglebåndene
 • Praktisk størrelse til din taske
 • Skabt af Manucurist Paris
Specifikationer
Varenummercreme mains lavendel
ProducentMANUCURIST PARIS

60 ml

Ingrediensliste:

Aqua (vand), capryl/capric triglycerid, glycerin, Cetearyl alkohol, Helianthus Annuus (solsikke) frøolie*, jojobaestere, Helianthus Annuus (solsikke) frøvoks, glycerylstearatcitrat, hydrogeneret rapsolie, parfume (duft), , Natriumstearoyllactylat, Xanthangummi, Natriumbenzoat, Aloe Barbadensis-bladekstrakt*, Acacia Decurrens Blomstervoks, Polyglycerin-3, Dehydroeddikesyre, Citronsyre, Linalool, Biosaccharid Gum-1, Natriumlevulinat, Glyceryl-C-Capandidumlat, Flower Extract Natriumanisat, Citronellol 

Med 98,7% ingredienser af naturlig oprindelse

Manucurist Paris

Manucurist Paris er en visionær virksomhed i skønhedsindustrien, der startede sin rejse i 1996 i hjertet af Paris. Grundlagt af en passioneret kvinde, der åbnede den første professionnelle Manucurist Paris neglesalon. Her voksede en dyb forståelse for kvinders behov og bekymringer omkring neglepleje, herunder udfordringerne ved klassisk neglelak og skader forårsaget af gel.

Efter at have erhvervet værdifuld erfaring hos luksusmærker som Louis Vuitton, Prada og YSL, overtog Gaëlle Lebrat Personnaz, ledelsen af Manucurist i 2016. Med erfaring fra luksusmode og en brændende passion for farver, sundhed og bæredygtighed, omformede hun virksomheden med et klart mål: At skabe et grønt og rent alternativ til traditionel gel neglelak. Missionen var at bevare glæden ved neglepleje, både i salonen og hjemme, samtidig med at adressere de miljø- og sundhedsmæssige bekymringer.

Manucurist Paris står nu som et symbol på uforsonlig skønhed og miljøbevidsthed. Firmaet er dedikeret til at pleje dine hænder og bevare vores planet, og dette afspejles i deres produkter. Sortimentet er primært biosourced og af naturlig oprindelse, og der stræbes konstant efter at innovere inden for skønhed, der lever op til bæredygtige værdier.

I udviklingen af produkter lægger Manucurist Paris vægt på rene ingredienser. Der er udelukket en lang række kontroversielle stoffer, som ofte stammer fra petrokemikalier og kan udgøre sundhedsrisici. Derudover er alle serier certificeret veganske af The Vegan Society, hvilket garanterer fravær af dyreafledte ingredienser i både formulering og produktion.

Manucurist Paris er et eksempel på dyrevenlige praksis. I overensstemmende med europæiske regler, testes h produkter eller ingredienser på dyr. Desuden er lakker og behandlinger stolt fremstillet i Frankrig, hvor der prioriteres korte forsyningskæder og lokale leverandører. Manucurist Paris samarbejder også med et ESAT (Etablissement et Service d'Aide par le Travail), som fremmer socialt ansvarlige arbejdsforhold.

Denne innovative tilgang og dedikation til bæredygtighed og kvalitet gør Manucurist Paris til mere end blot en skønhedsmærke; det er en revolution inden for neglepleje, der hylder både individuel skønhed og planetens velvære.