MANUCURIST PARIS

Håndcreme Créme Mains - Rose, Manucurist Paris

Lækker håndcreme med rosenduft.

På lager
120,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Håndcreme Créme Mains - Rose

Indhyl dig selv i velvære med Håndcreme Creme Mains - Rose fra den ansete producent Manucurist Paris. Denne lækre håndcreme med rosenduft vil støtte dig i din daglige plejerutine, hjælpende dig med at sørge for dine hænder og negle.

Håndcremen har en smeltende tekstur, der hurtigt absorberes af huden uden at efterlade en fedtet eller klistret overflade. Den er sammensat af ingredienser, hvoraf hele 98,7% er af naturlig oprindelse, der fugter huden intenst. Disse omfatter blandt andet sunflower (solsikke) frøolie, aloe vera ekstrakt og Jojoba-estere, kendt for deres fantastiske virkning på huden.

Duften er et bad af friske damaskroser, forstærket ved øjeblikkelig citrontoner. Denne 100% naturlige duft er blevet specielt udviklet til Manucurist af en fransk næse. Det er en frisk og moderne version af den essentielle rosenduft, der efterlader din hud med en guddommelig duft.

Du kan bruge crèmen når som helst i løbet af dagen. Dens handy størrelse på 60 ml passer nemt i tasken, så det er let at have ved hånden til regelmæssige påføringer for maksimal hydrering. Før din manicure kan du ligeledes påføre La Crème Mains og især rundt om neglen for at nære og gøre neglebåndene blødere.

Denne håndcreme er fremstillet i Frankrig, hjemsted for mange højt værdsatte skønhedsprodukter og er et fantastisk valg for dem, der kun ønsker det bedste til deres hud.

Produktets vigtigste egenskaber:

 • Forestill dig en komplet behandling til hænder og negle
 • Består af 98,7% ingredienser af naturlig oprindelse
 • Indeholder en guddommelig duft af friske damaskroser og citrontoner
 • Tilbyder en smeltende tekstur, der hurtigt absorberes uden en fedtet overflade
 • Produceret i Frankrig
 • Indeholder i alt 60 ml og er let at tage med sig
 • Egnet til brug når som helst, dag eller nat, og specielt effektiv før manicure
 • Ingredienserne inkluderer Helianthus Annuus (solsikke) frøolie, Aloe Barbadensis-bladekstrakt, og Jojobaestere.
Specifikationer
Varenummercreme mains rose
ProducentMANUCURIST PARIS
ProduktionslandFrankrig

60 ml.

Ingrediensliste:

Aqua (vand), capryl/capric triglycerid, glycerin, Cetearyl alkohol, Helianthus Annuus (solsikke) frøolie*, jojobaestere, Helianthus Annuus (solsikke) frøvoks, glycerylstearatcitrat, hydrogeneret rapsolie, parfume (duft), , Natriumstearoyllactylat, Xanthangummi, Natriumbenzoat, Aloe Barbadensis-bladekstrakt*, Acacia Decurrens Blomstervoks, Polyglycerin-3, Dehydroeddikesyre, Citronellol, Citronsyre, Biosaccharid Gum-1, Geraniol, Natriumlevulinat, Lilium C Capandirum, Glyceryl Ekstrakt, Natriumanisat, Linalool, Eugenol 

Med 98,7% ingredienser af naturlig oprindelse

Manucurist Paris

Manucurist Paris er en visionær virksomhed i skønhedsindustrien, der startede sin rejse i 1996 i hjertet af Paris. Grundlagt af en passioneret kvinde, der åbnede den første professionnelle Manucurist Paris neglesalon. Her voksede en dyb forståelse for kvinders behov og bekymringer omkring neglepleje, herunder udfordringerne ved klassisk neglelak og skader forårsaget af gel.

Efter at have erhvervet værdifuld erfaring hos luksusmærker som Louis Vuitton, Prada og YSL, overtog Gaëlle Lebrat Personnaz, ledelsen af Manucurist i 2016. Med erfaring fra luksusmode og en brændende passion for farver, sundhed og bæredygtighed, omformede hun virksomheden med et klart mål: At skabe et grønt og rent alternativ til traditionel gel neglelak. Missionen var at bevare glæden ved neglepleje, både i salonen og hjemme, samtidig med at adressere de miljø- og sundhedsmæssige bekymringer.

Manucurist Paris står nu som et symbol på uforsonlig skønhed og miljøbevidsthed. Firmaet er dedikeret til at pleje dine hænder og bevare vores planet, og dette afspejles i deres produkter. Sortimentet er primært biosourced og af naturlig oprindelse, og der stræbes konstant efter at innovere inden for skønhed, der lever op til bæredygtige værdier.

I udviklingen af produkter lægger Manucurist Paris vægt på rene ingredienser. Der er udelukket en lang række kontroversielle stoffer, som ofte stammer fra petrokemikalier og kan udgøre sundhedsrisici. Derudover er alle serier certificeret veganske af The Vegan Society, hvilket garanterer fravær af dyreafledte ingredienser i både formulering og produktion.

Manucurist Paris er et eksempel på dyrevenlige praksis. I overensstemmende med europæiske regler, testes h produkter eller ingredienser på dyr. Desuden er lakker og behandlinger stolt fremstillet i Frankrig, hvor der prioriteres korte forsyningskæder og lokale leverandører. Manucurist Paris samarbejder også med et ESAT (Etablissement et Service d'Aide par le Travail), som fremmer socialt ansvarlige arbejdsforhold.

Denne innovative tilgang og dedikation til bæredygtighed og kvalitet gør Manucurist Paris til mere end blot en skønhedsmærke; det er en revolution inden for neglepleje, der hylder både individuel skønhed og planetens velvære.