Dately

Dansekursus - Datebox, Dately

Dateboks med samtalekort.

På lager
239,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Dansekursus - Dateboks

Velkommen til en date fyldt med god energi, romantik og rytme. I skal bevæge hofterne, kridte danseskoene og (gen)finde dansetalentet.

Dans er et universelt sprog. Med dans kan I kommunikere gennem bevægelse og berøring. Mærke hinanden, se hinanden og grine med hinanden.

I skal slå jer løs på stuegulvet, når det forvandles til et dansegulv, for I skal danse Line Dance.

Boksen indeholder:

  • Samtalekort (udviklet i samarbejde med parterapeuter)
  • Pleasure overraskelse

Dately

Dately har fundet sin vej til Det Halve Kongerige, da vi tror på, at et parforhold med nærvær og intimitet er et mere bæredygtigt forhold. Vi har alle brug for kærlighed og intimitet, og en dateboks kan være en sjov og kærlig afveksling og inspirator.

Ideen til Dately opstod under coronaepidemien, da der viste sig et behov for at par kunne gå på date sammen - hjemme. Ideen har vist sig at være eftespurgt, også efter corona. 

Der findes foreskellige slags datebokse, fælles for dem er at de alle er tilrettelagt, så du bare skal aftale med din partner, hvornår I skal på date. 

Hos Det Halve Kongerige har valgt at forhandle et udvalg af de mest populære bokse, både til nærvær og intimitet. Alle pakker sendes i vores diskrete indpakning.

Specifikationer
VarenummerDansekursus
ProducentDately