tørklæder og sjaler

Herunder finder du smukke silke, uld og bomulds tørklæder og sjaler i mange forskellige farver og mønstre. 

Klik på den enkelte katogori herunder og du kommer til det store udvalg af forskellige tørklæder

 

Mange af tørklæderne er fra det danske firma Aperitif. 

Aperitif er et dansk brand med et spændende sortiment af tørklæder og sjaler, og nye kollektioner bliver sendt på gaden flere gange i løbet af året.

Aperitif hører til skaren af mindre kommercielle brands på den danske modescene, og det danske brand har fået ry for at forkæle stil- og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre med et væld af flotte, lækre tørklæder, sjaler og halstørklæder i den fineste kvalitet. 
Den fornemme kvalitet er et resultat af, at Aperitif kun gør brug af bløde, lækre kvalitetsmaterialer, når nye kollektioner skal omdannes fra idé til virkelighed.

Blandt de mest foretrukne materialer er bomuld, uld, hør og silke, og den store brug af bløde, lækre materialer komplimenteres på bedste vis af det flotte håndværk, der er en selvfølge i det store sortiment af tørklæder, sjaler og halstørklæder hos det danske brand. 
Designstilen varierer fra sæson til sæson, men designteamet hos Aperitif har en stor forkærlighed for velvalgte farvekombinationer, smarte mønstre og flotte design. Derfor er nye kollektioner altid et studie i flot design og fremragende kvalitet, og det store sortiment af smarte tørklæder byder på noget for enhver smag – tørklæder og sjaler fra Aperitif kan altid tilføre et unikt og charmerende touch til ethvert outfit.