esencia

esencia - Dominique pulsvarmere - ivory

Udsolgt
449,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Lækre pulsvarmere fra esencia i farven ivory

Disse fine pulsvarmere fra esencia er et sandt kvalitetsprodukt fra esencia.

Umiddelbart når du ser pulsvarmerne vil du tænke at de er for små til en damehånd, men når du får dem på mærker du den gode pasform og kvaliteten.

Pulsvarmerne er forholdsvis tykke og strikket i 100% alpaca.

De vil holde dig varm på kolde dage og er et sandt kvalitetsprodukt, som du vil kunne bruge år efter år.Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed. esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil. esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter. esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige. 


Materialer:
100% alpaca

Specifikationer
Varenummerdominique ivory
Producentesencia
MaterialeAlpaca uld