Natura Nordic

Eau Claire deo Duftfri, Natura Nordic

På lager
88,25  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Eau Claire, Duftfri

30 gr

Den nye version af den velkendte Eau Claire deodorant, er så clean som den kan være.

Ligesom den originale Eau Claire opskrift, så er den uden sodium bikarbonat, som kan være irriterende for enkelte personers hud.

Så er den også uden æteriske olier, hvilket betyder parfumeallergikere kan bruge den!

Perfekt til personer med allergi eller som har følsom hud!
 
Denne 30g dåse holder i 1-2 måneder ved daglig brug. En gratis bambus deodorant pind medfølger ved alle køb.

Aluminiumfri
Effektiv Lugtbeskyttelse
Alkoholfri
Plastikfri

Anvendelse
Påfør en lille mængde deodorant svarende til størrelsen på en ært i dine rene og tørre armhuler for beskyttelse i op til 24 timer.

Ingredienser
Kokos Olie, Magnesiumhydroxid, Arrowroot, Majsmel, Solsikkefrøolie, Sojabønnevoks, Kaolin, Sheasmør, Diatoméjord og Zinc Ricinoleate.
Den perfekte blanding af videnskab og natur.
Produceret i Danmark. 

Huden er kroppens største organ

Hvad du påfører huden bliver absorberet af din krop. Det bliver diskuteret i den videnskabelige verden, hvor meget af kemikalierne i dine produkter som kroppen optager, men sikkert er det, at kroppen optager og absorberer en stor del. 
Undersøgelser har påvist, at 64% af det du påfører huden i gennemsnit bliver fuldt absorberet af din hud og dermed ind i din krop. Dette tal var højere for produkter påført i kønsområdet og i armhulerne.
Mange deodoranter og antiperspiranter indeholder kemikalier såsom aluminium. 
Disse kemikalier kan opbygge sig i kroppen ved daglig brug og dermed blokere for, at din krop kan regulere sin temperatur selv. 
Endnu vigtigere er det, at disse kemikalier ikke tillader din krop at frigive toksiner.
Hos Natura Nordic fremhæves og understreges vigtigheden af, at du ved, hvad du påfører din hud, og hvad der dermed absorberes i din krop. 
Deodorant er et produkt, der bruges dagligt af næsten alle uanset alder, køn eller hudtype.
Vi opfordrer dig til at læse etiketterne på dine daglige hudprodukter og ellers prøve Natura Nordics naturlige deodorant, så du selv kan opleve effekten!

Ingredienser


Kokosolie er et vidunderligt produkt at bruge som base for vores deodorant, fordi det er antibakterielt, og dermed hjælper med at bekæmpe de bakterier, der får armhulerne til at lugte, når du sveder.


Diatoméjord også kendt som Diatomaceous Earth eller D.E. er en naturligt forekommende, blød, kiselholdig sedimentær sten, hvis lugteliminerende egenskaber gør det til en effektiv ingrediens i vores natronfri deodorant. ⁣DE er næsten perfekt pH-neutral, hvilket betyder, at det ikke irriterer hud, der er følsom over for sure eller alkaliske niveauer


Jojoba har den samme molekylære struktur som de naturlige talgkirtler i vores hud. Desuden indeholder jojobaolie en høj mængde jod, som bekæmper bakterievækst. Det er fyldt med vitamin B og E.


Magnesiumhydroxid afbalancerer kroppens naturlige pH og er dermed god for følsom hud. Det dræber lugtfremkaldende bakterier uden at reducere hudens fugt eller forårsage hudskader og er derfor perfekt til vores Eau Claire deodoranter.Sheasmør naturligt antibakterielt, og hjælper dermed at fjerne de bakterier, der kan opbygges under dine arme, der kan forårsage lugt. Det er også non-comedogent, i modsætning til mange andre fugtighedscremer, og tilstopper derfor ikke dine porer.


Sojabønnevoks er rig på vitamin E, et næringsstof der kan hjælpe med at fremme hudens sundhed. Det beskytter mod betændelse og hjælper huden med at bevare fugt. Da det er en voks, hjælper det med at kombinere de andre ingredienser, der giver vores deodorant den perfekte tekstur. Sojabønnevoks er desuden vegansk og er det bedste alternativ til bivoks.


Solsikkeolie er rig på A-vitamin og E-vitamin som hjælper med at fremme hudens sundhed. Disse vitaminer agerer som antioxidanter. De hjælper med at regenerere beskadigede hudceller og skille sig af med bakterier. Olien er let og ikke-fedtet og absorberes således let i huden uden at blokere porerne.Zink ricinoleat er en vigtig fedtsyre, der findes i ricinusfrøolie udvundet fra frøene fra ricinus communis-planten. Denne ingrediens absorberer lugtmolekyler, hvilket gør den til et meget effektiv naturlig deodoriserende middel.


Ingredienser

Kokos Olie, Magnesiumhydroxid, Arrowroot, Majsmel, Solsikkefrøolie, Sojabønnevoks, Kaolin, Sheasmør, Diatoméjord og Zinc Ricinoleate.

Specifikationer
Varenummereau claire parfumefri
ProducentNatura Nordic