Engel Natur

Engel Natur - underbukser herrer - natur

OBS! Dette er en OUTLET vare, der udgår fra sortiment!

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 122,50  DKK Regulær pris 245,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Engel Natur underbukser til herre i bomuld - natur

Bomulds underbukser / boksershorts til herrer fremstillet i 100% økologisk IVN certificeret bomuld, den højeste certificering indenfor økologisk beklædning.

Se mere om IVN certificering under materialer og mærkninger.

Denne boksershorts er tyk i kvaliten og sidder rigtig godt.

Engel står for kærlighed til vores hud og miljøet.

Engels familieejede firma i Tyskland har lavet undertøj og tøj i 85 år.

I 1982 begyndte virksomheden at bruge ubehandlet bomuld og koncentrere sig om naturlige tekstiler på en eksemplarisk og konsekvent måde.

I dag dækker kollektionen undertøj og tøj til babyer og børn, undertøj til voksne, et lille udvalg af overtøj i ren merinould eller merinould og silke til børn og voksne, fleecetøj i blød, hyggelig merinould til babyer, børn og voksne og specielt udviklede beklædningsgenstande til præmature.

Udover organisk bomuld anvendes den fineste organiske merinould og naturlig organisk merinould med silke.

Alle farvestoffer, er fri for tungmetaller og har altid været fri for skadelige AZO-farvestoffer.

Til farvning af uldtekstiler bruges kun reaktivt farvestof, som blander sig specielt godt med fiber og skiller sig ud for sin fremragende hurtighed.

Engel undgår enhver form for kemisk efterbehandling med deres tekstilforarbejdning.

Grundlæggende skal alle anvendte stoffer være biologisk nedbrydelige og må ikke forurene jord, luft og vand.

Alle anvendte materialer er nikkelfrie, og knapper er lavet af naturlige, vedvarende råvarer. For at garantere Engels høje kvalitetsniveau er der visse krav, der er opfyldt, såsom: farveægthed, hurtig absorption af sved og krympefri vask.

Engels forretnings filosofi, som har været fulgt fra starten, er at levere kvalitetsprodukter, hvor forbrugeren kan handle med god samvittighed.
Som en åbenlys konsekvens af dette bruger Engel ikke kun vedvarende råvarer til produkter og sørger for, at de færdige beklædningsgenstande ikke indeholder forurenende stoffer; Engel undgår også fuldstændigt brug af stoffer, der er skadelige for helbredet eller miljøet, under hele produktionen af beklædningsgenstanden.

Affald undgås, hvor det er muligt.
Engel har ligeledes forpligtet sig til en fair, sikker ansættelse for en fair løn, ikke kun ved Engel, men i alle produktionsfaser.
Engels bæredygtige produktionskoncept inkluderer også generering af den strøm, produktionen har brug for fra vedvarende energikilder, f.eks. sol- og hydraulikkraft.

Specifikationer
Varenummer871795 natur
ProducentEngel Natur
CertificeringGOTS® certificeret
MaterialeBomuld
ProduktionslandTyskland