Kobber dame bluse, Engel Natur

På lager

569,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Dame bluse med lange ærmer, copper/natur

Engel Natur står bag denne lækre uld og silkebluse med striber, lange ærmer og rund hals.

Blusen er tænkt som en undertrøje, men du kan sagtens bruge den som en bluse, hvis du vil.

Blusen er fremstillet af 70% organisk merino uld og 30% silke efter alle Engel Naturs bæredygtige proncipper.

GOTS certificeret, produceret i Tyskland. 

Passer godt sammen med leggings fra Engel Natur.

Vaskeansvisning:

Uldprogram 30 grader med uldvaskemiddel.

Tåler ikke tumbler eller blegning.

Engel Natur
Gå på opdagelse i det bedste fra naturen i vores store udvalg af beklædning fra Engel Natur. Vores udvalg byder på undertøj og basisbeklædningsgenstande til både dame og herre. Engel Natur er et mærke med stort fokus på bæredygtighed – ikke kun for planeten, men også for dig. Pas på dig selv og jorden med undertøj uden farlige kemikalier og i bæredygtige råmaterialer.
Undertøj berører vores hud næsten hele dagen og natten, og det er derfor vigtigt at sørge for, at det er uden diverse unødvendige kemikalier. Forkæl din hud med Engel Naturs lækre udvalg af bomuldstrusser, undertrøjer, bluser og leggings, og kom tæt på en grønnere hverdag.

Bæredygtige valg siden 1982
Engel Natur er et mærke, som vi er stolte over at forhandle på Det Halve Kongerige. Det tysk-ejede firma havde sin begyndelse for 85 år siden, og de har siden da produceret undertøj og tøj i naturlige materialer og tekstiler.
En stor del af deres værdier og produktion findes ikke kun i deres tøj, men også i deres handlinger. Med et bæredygtigt produktionskoncept formår de at producere grøn strøm til deres egen produktion. Engel Natur har også forpligtet sig til en bæredygtig produktion, der strækker sig til hele produktionsprocessen, såsom fair løn og sikre ufarlige arbejdspladser.

Yderligere information
Varenummer724975 copper/natur
FarveRød
MaterialSilke, Uld
ProducentEngel Natur
Bedømmelser