Kobber dame leggins, Engel Natur

På lager

439,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Dame leggings, copper

Engel Natur fremstillet disse fine leggings eller lange underbukser om du vil, i den smarte rødbrune kobberfarve.

Leggings er fremstillet af 70% organisk merino uld og 30% silke efter alle Engel Naturs bæredygtige proncipper.

GOTS certificeret, produceret i Tyskland. 

Vaskeansvisning:

Uldprogram 30 grader med uldvaskemiddel.

Tåler ikke tumbler eller blegning.

Engel Natur
Gå på opdagelse i det bedste fra naturen i vores store udvalg af beklædning fra Engel Natur. Vores udvalg byder på undertøj og basisbeklædningsgenstande til både dame og herre. Engel Natur er et mærke med stort fokus på bæredygtighed – ikke kun for planeten, men også for dig. Pas på dig selv og jorden med undertøj uden farlige kemikalier og i bæredygtige råmaterialer.
Undertøj berører vores hud næsten hele dagen og natten, og det er derfor vigtigt at sørge for, at det er uden diverse unødvendige kemikalier. Forkæl din hud med Engel Naturs lækre udvalg af bomuldstrusser, undertrøjer, bluser og leggings, og kom tæt på en grønnere hverdag.

Bæredygtige valg siden 1982
Engel Natur er et mærke, som vi er stolte over at forhandle på Det Halve Kongerige. Det tysk-ejede firma havde sin begyndelse for 85 år siden, og de har siden da produceret undertøj og tøj i naturlige materialer og tekstiler.
En stor del af deres værdier og produktion findes ikke kun i deres tøj, men også i deres handlinger. Med et bæredygtigt produktionskoncept formår de at producere grøn strøm til deres egen produktion. Engel Natur har også forpligtet sig til en bæredygtig produktion, der strækker sig til hele produktionsprocessen, såsom fair løn og sikre ufarlige arbejdspladser.

Yderligere information
Varenummer701500 cobber
FarveRød
MaterialSilke, Uld
ProducentEngel Natur
Bedømmelser