ENGEL NATUR

Engel Natur - lange underbukser herrer - denim blå

Disse Engel Natur lange underbukser til herrer - i farven denim blå - er et must-have for den bevidste forbruger

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 389,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Lange underbukser herrer - denim blå

Disse Engel Natur lange underbukser til herrer - i den stilfulde og klassiske farve denim blå - er designet specielt til den bevidste mand, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort. Denne model er skabt af levende og engagerede skabere hos Engel Natur, der har en passion for tekstiler og en firmakultur, der tager et stærkt socialt ansvar.

Produktet er yderst behageligt at bære, lavet af 70% organisk merino uld og 30% silke. Denne blanding giver en utrolig blød og fleksibel struktur samt en fantastisk evne til at regulere kroppens temperatur. Underbukserne er ideelle til hverdagsbrug, men de er også yderst velegnede til sport og fritidsaktiviteter.

Engel Natur producerer de lange underbukser i Tyskland, hvilket sikrer en høj kvalitet samt en produktion, der lever op til alle EU's standarder og krav. Underbukserne er certificeret med GOTS®, som er din garanti for, at de er producerede under ordentlige arbejdsforhold og med respekt for miljøet. GOTS® er en af de mest anerkendte certificeringer inden for økologiske tekstiler.

Vaskeanvisningen er simpel, uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel. Underbukserne tåler dog ikke tørretumbling eller blegning, hvilket vil påvirke buksernes kvalitet og holdbarhed samt styrke af farven.

Størrelsesguiden er ligeså simpelt; Str. 46/48 svarer til en str. S/M, Str. 50/52 svarer til str. M/L og Str. 54/56 svarer til str. XL/XXL.

Vigtige egenskaber ved Engel Natur lange underbukser til herrer - denim blå:

  • Fremstillet af 70% organisk merino uld og 30% silke
  • Produceret i Tyskland
  • Ssocial ansvarlighed er en kerneværdi hos Engel Natur
  • GOTS® certificeret
  • Behagelige og fleksible, ideelle til både hverdagsbrug og sportsaktiviteter
  • Vaskeanvisning: Uldprogram 30 grader med uldvaskemiddel. Tåler ikke tumbler eller blegning.

Tag din beslutning med god samvittighed og oplev selv kvaliteten af disse Engel Natur lange underbukser.

Specifikationer
Varenummer401900 denimblå
ProducentENGEL NATUR
CertificeringGOTS® certificeret
MaterialeSilke, Uld

Uldprogram 30 grader med uldvaskemiddel.

Tåler ikke tumbler eller blegning.

Opdag det bedste fra naturen med Engel Natur

Træd ind i en verden af naturlig velvære med Engel Natur, det fortrukne mærke hos Det Halve Kongerige for beklædning, der både plejer din krop og respekterer vores planet. Engel Natur repræsenterer en ægte forpligtelse til bæredygtighed, ikke blot for miljøets skyld, men også for din egen.

Med fokus på at tilbyde en bred vifte af undertøj og basisbeklædningsgenstande til både kvinder og mænd, hylder Engel Natur en grønnere tilgang til mode. Deres sortiment omfatter alt lige fra bomuldstrusser og undertrøjer til bluser og leggings, alt sammen skabt uden farlige kemikalier og i bæredygtige råmaterialer.

Undertøj er en nærværende del af vores daglige liv og natlige hvile, hvilket gør det afgørende at vælge produkter uden skadelige kemikalier. Med Engel Naturs lækre udvalg kan du forkæle din hud og nærme dig en grønnere hverdag med tillid. Engel Natur har stolt fremmet bæredygtige valg siden deres begyndelse i 1982.

Engel Natur er ikke blot et mærke, men en livsstil, som Det Halve Kongerige er stolte af at præsentere. Det tysk-ejede firma har en historie, der strækker sig over 85 år og har konsekvent leveret undertøj og tøj i naturlige materialer og tekstiler.

Men det stopper ikke der. Engel Naturs værdier og praksis strækker sig ud over deres produkter og ind i deres produktionsmetoder. Ved at vedtage et bæredygtigt produktionskoncept har de formået at generere grøn strøm til deres egen produktion og forpligter sig til en bæredygtig produktion i hele forsyningskæden, herunder retfærdig løn og sikre arbejdsforhold.

Ved at vælge Engel Natur hos Det Halve Kongerige træffer du ikke kun det rigtige valg for dig selv, men også for vores planet. Vi forstår, at det kan være udfordrende at navigere i den bæredygtige jungle af valg, derfor gør vi det enkelt for dig. Udover Engel Natur forhandler vi også andre bæredygtige danske mærker såsom esencia, Marianne Gorridsen og Blusbar by basics. Hos Det Halve Kongerige kan du shoppe med god samvittighed, velvidende at vi kun vælger brands, der har gjort sig klimavenlige overvejelser.

For at undgå overproduktion bestiller vi kun de varer hjem, der er nødvendige.