Engel Sports - merino undertrøje - sort/hydro

Udsolgt
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Engel Sports merino undertrøje til herrer i farven sort/hydro

Denne  merino undertrøje smyger sig om kroppen og holder i en evighed. 

Trøjen er sort med blågrønne kontrast syninger og lange ærmer.

Uld kvalitet 200 g/m2.  

Engel Sports er high performance kvalitet og ideelt design til sports- og outdoor aktiviteter i blødt 100 % ikke kradsende stof.

Her får du de absolut bedste egenskaber af superfine merinould fibre, der kun er 175 microns tykke kombineret med eksklusiv silke, der giver den ultimative komfort uanset vejr. 

Kombinationen af ​​den varme- og kuldeisolerende bløde merinould med silke giver maksimal åndbarhed, komfort og isolering. 

Engel Sports kollektion består af en kombination af 70% økologisk merinould, der foruden at være super blød også kan optage meget fugt uden at føles våd på kroppen. 

Produktet indehodler desuden 28% super blød og fugtabsorberende silke, der i endnu højere grad giver en luksusfornemmelse og glathed på kroppen, så det på ingen måde virker kradsende, men stadig giver optimal varme og tørhed.

Der er tilført 2% elasthan for at øge uldens egen elasticitet, og få tøjet til at sidde glat og perfekt og med flade sømme vil du ikke få slid selv under langtids sportudøvning som marathon, Ironman og cykelløb og du vil efter endt sport stadig føle dig varm og tør.  

Med et optimalt materiale miks af uld og silke vil du som sportsudøver både inde og ude få glæde af den høje grad af funktionalitet uanset sportsgren.

 

Kombinationen af uld og silke giver en antibakteriel virkning, der reducerer lugtgener forårsaget af sved.

Ydermere betyder det, at du ikke skal vaske Engel Sports kollektionen særlig ofte - blot hænge det til luftning og når det er tørt igen vil du opdage at det ikke lugter.

Jo mere sved jo større er processen med udvikling af uldens naturlige lanolin, der udgør en form for sæbeproces og dermed renser.

 

Uldfibre har en høj naturlig UV-beskyttelse, hvilke beskytter dig mod solens stråler. Engel Sports er tætvævet og derfor slidstærkt uden at fylde særlig meget.

 

Afhængig af hvilken model du vælger, vil tøjet være i to forskellige tykkelser.

De lette bluser, singlet m.v. på 150g/m2 og de noget kraftigere og varmere med 200 g/m2.

Specifikationer
Varenummer814
MaterialeSilke, Uld