ENGEL NATUR

Engel Natur - uldundertrøje dame, lang model - sort

Udsolgt
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Engel uldundertrøje dame i farven sort

Klassisk uldundertrøje, ekstra lang.

Denne undertrøje er fremstillet i 30% silke og 70% merinould.

Produktet er GOTS certificeret. Se mere om GOTS certificering under materialer og mærkninger. 

 

Engel står for kærlighed til vores hud og miljøet.

 

Engels familieejede firma i Tyskland har lavet undertøj og tøj i 85 år.

I 1982 begyndte virksomheden at bruge ubehandlet bomuld og koncentrere sig om naturlige tekstiler på en eksemplarisk og konsekvent måde.

 

I dag dækker kollektionen undertøj og tøj til babyer og børn, undertøj til voksne, et lille udvalg af overtøj i ren merinould eller merinould og silke til børn og voksne, fleecetøj i blød, hyggelig merinould til babyer, børn og voksne og specielt udviklede beklædningsgenstande til præmature. 

 

Udover organisk bomuld anvendes den fineste organiske merinould og naturlig organisk merinould med silke.

Alle farvestoffer, er fri for tungmetaller og har altid været fri for skadelige AZO-farvestoffer.

Til farvning af uldtekstiler bruges kun reaktivt farvestof, som blander sig specielt godt med fiber og skiller sig ud for sin fremragende hurtighed.

Engel undgår enhver form for kemisk efterbehandling med deres tekstilforarbejdning.

 

Grundlæggende skal alle anvendte stoffer være biologisk nedbrydelige og må ikke forurene jord, luft og vand.

Alle anvendte materialer er nikkelfrie, og knapper er lavet af naturlige, vedvarende råvarer. For at garantere Engels høje kvalitetsniveau er der visse krav, der er opfyldt, såsom: farveægthed, hurtig absorption af sved og krympefri vask. 

 

Engels forretnings filosofi, som har været fulgt fra starten, er at levere kvalitetsprodukter, hvor forbrugeren kan handle med god samvittighed.
Som en åbenlys konsekvens af dette bruger Engel ikke kun vedvarende råvarer til produkter og sørger for, at de færdige beklædningsgenstande ikke indeholder forurenende stoffer; Engel undgår også fuldstændigt brug af stoffer, der er skadelige for helbredet eller miljøet, under hele produktionen af beklædningsgenstanden.

Affald undgås, hvor det er muligt.
Engel har ligeledes forpligtet sig til en fair, sikker ansættelse for en fair løn, ikke kun ved Engel, men i alle produktionsfaser.
Engels bæredygtige produktionskoncept inkluderer også generering af den strøm, produktionen har brug for fra vedvarende energikilder, f.eks. sol- og hydraulikkraft.

Specifikationer
Varenummer704040 sort
ProducentENGEL NATUR
CertificeringGOTS® certificeret
MaterialeSilke, Uld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Engel Natur - uldundertrøje dame, lang model - sort
Din bedømmelse

Opdag det bedste fra naturen med Engel Natur

Træd ind i en verden af naturlig velvære med Engel Natur, det fortrukne mærke hos Det Halve Kongerige for beklædning, der både plejer din krop og respekterer vores planet. Engel Natur repræsenterer en ægte forpligtelse til bæredygtighed, ikke blot for miljøets skyld, men også for din egen.

Med fokus på at tilbyde en bred vifte af undertøj og basisbeklædningsgenstande til både kvinder og mænd, hylder Engel Natur en grønnere tilgang til mode. Deres sortiment omfatter alt lige fra bomuldstrusser og undertrøjer til bluser og leggings, alt sammen skabt uden farlige kemikalier og i bæredygtige råmaterialer.

Undertøj er en nærværende del af vores daglige liv og natlige hvile, hvilket gør det afgørende at vælge produkter uden skadelige kemikalier. Med Engel Naturs lækre udvalg kan du forkæle din hud og nærme dig en grønnere hverdag med tillid. Engel Natur har stolt fremmet bæredygtige valg siden deres begyndelse i 1982.

Engel Natur er ikke blot et mærke, men en livsstil, som Det Halve Kongerige er stolte af at præsentere. Det tysk-ejede firma har en historie, der strækker sig over 85 år og har konsekvent leveret undertøj og tøj i naturlige materialer og tekstiler.

Men det stopper ikke der. Engel Naturs værdier og praksis strækker sig ud over deres produkter og ind i deres produktionsmetoder. Ved at vedtage et bæredygtigt produktionskoncept har de formået at generere grøn strøm til deres egen produktion og forpligter sig til en bæredygtig produktion i hele forsyningskæden, herunder retfærdig løn og sikre arbejdsforhold.

Ved at vælge Engel Natur hos Det Halve Kongerige træffer du ikke kun det rigtige valg for dig selv, men også for vores planet. Vi forstår, at det kan være udfordrende at navigere i den bæredygtige jungle af valg, derfor gør vi det enkelt for dig. Udover Engel Natur forhandler vi også andre bæredygtige danske mærker såsom esencia, Marianne Gorridsen og Blusbar by basics. Hos Det Halve Kongerige kan du shoppe med god samvittighed, velvidende at vi kun vælger brands, der har gjort sig klimavenlige overvejelser.

For at undgå overproduktion bestiller vi kun de varer hjem, der er nødvendige.