esencia

Navy sweater, esencia

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 2.399,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Ben sweater, navy

esencia har designet og produceret denne klassiske sweater, der er strikket i Bolivia.

100% alpaca

Mange herrer har igennem tiden spurgt mig, om jeg ikke kunne skaffe de lækre kvaliteter fra esencia til dem også - og her er den så, en smuk og klassisk sweater til herren, der ikke vil gå på kompromis, men den kan også sagtens bruges af kvinder. 

Når du får sweateren i hånden vil du føle tyngden af produktet (en Ben i str. XL vejer 900 gr), og bemærke den udsøgte kvalitet i fremstillingen.

Sweateren er en tyk og lækker og kan bruges året rundt på kolde og køligere dage. Hvis du har tendens til at uld kradser, kan denne godt kradse lidt, hvilket kan afhjælpes med en uld/silke undertrøje fra Engel Natur eller en klassisk uldbluse i model 4015 fra by basics

Når du køber en esencia sweater, får du et stykke håndværk, der vil følge dig i mange år fremover - en sweater du vil gemme i skabet og tage frem til de kolde dage år efter år.

Størrelsesanvisning Ben:

  M L XL
Ærme længde 61 cm 64 cm 67 cm
Bredde over brystet 55 cm 58 cm 61 cm
Længde 71 cm 73 cm 75 cm

Billed info: Klavs er 197 cm høj, og har Ben på i str. L.

 

Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed.

esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil.

esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter.

esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige.

 

Specifikationer
Varenummerben navy
Producentesencia
MaterialeAlpaca uld