Grå alpaca sweater, esencia

På lager

1.549,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Cecil sweater, Dove

Cecil er en fin glatstrikket sweater med v-hals med bred rib, lange påsatte ærmer med rib kant og en bred rib på hoften.

Sweateren er strikket i Bolivia.

Når du får sweateren i hånden vil du føle tyngden af produktet og bemærke den udsøgte kvalitet i fremstillingen.

Sweateren er i den tykke udgave fra esencia, og kan sagtens bruges året rundt på kolde og køligere dage, men det er en varm sag, som nogle synes kradser lidt.

Når du køber en esencia sweater får du et stykke håndværk, der vil følge dig i mange år fremover - en sweater du vil gemme i skabet og der vil holde år efter år.

Størrelsesanvisning på Cecil strik, liggende mål fra side til side:

 SML
Bredde over bryst, side til side53 cm57 cm59 cm
Længde57 cm59 cm61 cm
Rib på hofte (strækbar)46  cm48 cm50 cm

Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed.

esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil.

esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter.

esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige. 

Materialer:
100% alpaca

Vaskeanvisning:

Anbefales rens.

Uldvask mulig på max 30 grader evt. i hånden, anvend uldvaskemiddel. Strækkes i facon efter vask.

 

 

Yderligere information
Varenummercecil dove
FarveGrå
MaterialAlpaca
Producentesencia
Bedømmelser