esencia

Koksgrå cardigan, esencia

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.899,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Fina cardigan i koksgrå

Esencia har designet og produceret denne fine cardigan, der er strikket i Bolivia.

100% alpaca

Cardigan er udført i stærk og slidstærk alpaca og designet sidder rigtig godt.

Denne cardigan er en tyk og vil holde dig lun. Den kan bruges året rundt på kolde og køligere dage, evt. som et let sommerjakke.

Når du køber et esencia produkt får du et stykke håndværk, der vil følge dig i mange år fremover - en sweater du vil gemme i skabet og der vil holde år efter år.

 

Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed.

esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil.

esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter.

esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige.

 

Specifikationer
Varenummerfina koks
Producentesencia
MaterialeAlpaca uld