esencia

Brun sweater, esencia

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.749,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Lækker HARPER uld sweater fra esencia i farven cocoa

Denne uld sweater er et sandt kvalitetsprodukt.

Når du får sweateren i hånden vil du føle tyngden af produktet og bemærke den udsøgte kvalitet i fremstillingen.

Sweateren har snoninger på kroppen og er glatstrikket på ærmerne.

Sweateren er en tyk og lækker sweater til kolde dage, der vil følge dig i mange år fremover - en sweater du vil gemme i skabet og der vil holde år efter år.

Størrelsesanvisning, liggende mål:

  M L
Bredde over bryst 49 cm 51 cm
Længde 64 cm 65 cm
Ærme længde 52 cm 53 cm

Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed.

esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil.

esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter.

esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige. 


Materialer:
100% alpaca

Specifikationer
Varenummerharper cocoa
Producentesencia
MaterialeAlpaca uld