Esencia - harper sweater - olive

På lager

1.575,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Lækker uld sweater fra esencia i farven olive

Denne uld sweater er et sandt kvalitetsprodukt.

Når du får sweateren i hånden vil du føle tyngden af produktet og bemærke den udsøgte kvalitet i fremstillingen.

Sweateren er en tyk og lækker sweater til kolde dage, der vil følge dig i mange år fremover - en sweater du vil gemme i skabet og der vil holde år efter år.

Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed. 

esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; 
Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil. 
esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter. 

esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; 
butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige. 


Materialer:
100% alpaca


 

Yderligere information
FarveGrøn
MaterialAlpaca
Producentesencia
Bedømmelser