Rød stribet sweater, esencia

På lager

1.799,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Nao sweater, natur / brændt rød

esencia har designet og produceret denne smarte sweater, der er strikket i Bolivia i alpaca.

Når du får et esencia produkt i hånden vil du føle tyngden af produktet, og bemærke den udsøgte kvalitet i fremstillingen. Du vil blive omsluttet af ægte luksus og krammet af den bløde og tunge uld.

Sweateren er en tyk og lækker og kan bruges året rundt på kolde og køligere dage over en strik eller skjorte.

Denne model har en lille slids i siden, så du skal have noget indenunder, hvis ikke maveskindet skal være synligt ;-) - jeg vil foreslå en af de skønne skjorter fra Gorridsen eller Gai Lisva.

Hvis du har tendens til at uld kradser, kan denne godt kradse lidt, hvilket kan afhjælpes med en uld/silke undertrøje fra Engel Natur.

Når du køber et esencia produkt, får du et stykke håndværk, der vil følge dig i mange år fremover - denne sweater vil du gemme i skabet og tage frem til de kolde dage år efter år.

Størrelsesanvisning Nao sweater:

 SML
Bredde over bryst51 cm54 cm57 cm
Længde58 cm60 cm63 cm
Ærme længde54 cm56 cm58 cm

Billed info: Sofie er 175 cm høj, og har Nao sweater på i str. M

 

Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed.

esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil.

esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter.

esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige. 


Materialer:
100% baby lama

 

Yderligere information
Varenummernao brickred
FarveRød
MaterialAlpaca
Producentesencia
Bedømmelser