Vinrød vest, esencia

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.299,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Sol vest, wine

esencia har designet og produceret denne smukke vest, der er strikket i Bolivia.

100% alpaca

Når du får et esencia produkt i hånden vil du føle tyngden af produktet, og bemærke den udsøgte kvalitet i fremstillingen. Du vil blive omsluttet af ægte luksus og krammet af den bløde og tunge uld.

Vesten er en tyk og lækker og kan bruges året rundt på kolde og køligere dage over en strik eller skjorte.

Hvis du har tendens til at uld kradser, kan denne godt kradse lidt, hvilket kan afhjælpes med en uld/silke undertrøje fra Engel Natur eller en smuk skjorte fra Gorridsen eller Gai Lisva.

Når du køber et esencia produkt, får du et stykke håndværk, der vil følge dig i mange år fremover - denne vest du vil gemme i skabet og tage frem til de kolde dage år efter år.

Størrelsesanvisning Sol vest:

  S M L
Bredde over bryst 40 cm 42 cm 44 cm
Langde foran 50 cm 53 cm 55 cm
Længde bagpå 52 cm 55 cm 58 cm

Billed info: Sofie er 175 cm høj, og har Sol vest på i str. L.

Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed.

esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil.

esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter.

esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige. 

 

Specifikationer
Varenummersol wine
MaterialeAlpaca uld