esencia

Teal sweater, esencia

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.899,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Tara sweater i farven teal (petroleum)

Esencia har designet og produceret denne klassiske sweater, der er strikket i Bolivia.

100% alpaca

Når du får sweateren i hånden vil du føle tyngden af produktet og bemærke den udsøgte kvalitet i fremstillingen.

Sweateren er en tyk og lækker sweater, der kan bruges året rundt på kolde og køligere dage. Hvis du ønsker en finere strik men samme udtryk så skal du vælge Tara sweater, der er lidt længere og strikket med et finere garn.

Når du køber en esencia sweater får du et stykke håndværk, der vil følge dig i mange år fremover - en sweater du vil gemme i skabet og der vil holde år efter år.

Størrelsesanvisning på Tara, liggende mål:

  S M L
Ærmelængde   cm 55 cm 56 cm
Bredde over bryst  53 cm 57 cm 59 cm
Længde  52 cm  54 cm 57 cm
Hoftebredde  42 cm 46 cm 48 cm

 

Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed.

esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil.

esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter.

esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige. 


 

Specifikationer
Varenummertara teal
Producentesencia
MaterialeAlpaca uld