Esencia - vega vest - olive

På lager

Specialpris 899,10 kr
Pris: 999,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Lækker uld vest fra esencia i farven olive

Denne uld vest er et sandt kvalitetsprodukt.

Når du får vesten i hånden vil du føle tyngden af produktet og bemærke den udsøgte kvalitet i fremstillingen.

Vesten er tyk og lækker til kolde dage, der vil følge dig i mange år fremover - en vest der er et sandt kvalitetsprodukt, som du vil gemme i skabet og der vil holde år efter år.

Vesten har rund hals og er stikket i ribstrik og sidder til på kroppen. Smuk med en skjorte eller uldbluse under.

Størrelsesanvisning for Vega, liggende mål:

 SML
Bredde35 cm38 cm41 cm
Længde57,5 cm58 cm60 cmYoko Meinertz og Erica Claure Pedersen grundlagde esencia i 2007.

Med kontrast fyldte baggrunde fra Japan og Bolivia delte de to et mål om at fremstille naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design og samtidig bruge håndværket af oprindelige kunsthåndværkere.

esencias produkter er lavet af det fineste naturlige alpaca garn og esencia samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed.

esencia er et dansk firma, der har 3 forskellige kulturer; Bolivias mangeårige tradition for håndværk, Japansk integritet af design og Dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt mærke, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker, der er opmærksomme på naturlig og enkel livsstil.

esencias etos komplimenterer den øgede globale bevidsthed om produkter af høj kvalitet, socialt ansvarlighed og naturlige produkter.

esencia-produkter findes kun i selektive og eksklusive butikker; butikker, der tager højde for den moderne kvinde der påskønner luksuriøse, klassiske basis produkter - og det gør vi i Det Halve Kongerige. 


Materialer:
100% alpaca

Yderligere information
FarveGrøn
MaterialAlpaca
Producentesencia
Bedømmelser