MAISON MATINE

Esprit de Contradiction 15 ml, Maison Matine

Den skønneste unisex parfume, specielt populær til herrer.

På lager
235,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Esprit de Contradiction 15 ml

Dyk ned i en verden af sanselig olfaktorisk kontrast med Esprit de Contradiction fra Maison Matine. Denne unikt duftende unisex parfume, som er specielt populær hos herrer, tilbyder et dristigt bud på dybdegående duftoplevelser.

Esprit de Contradiction repræsenterer dualiteten mellem friskheden af mandarin og varmen fra cedertræ, mellem accept og krav. Dens indledende topnoter af gul mandarin, sort peber og koriander vækker dine sanser, hvorefter hjertenoter af ingefær, ylang ylang, orrisrod og nellike lukkes op som en kompleks, krydret blomsterbuket. I bunden finder du noter af moskus, vetiver, salvie og cedertræ. Disse basenoter giver dybde og styrke, hvilket holder duften rig og varig.

Flasken indeholder 15ml, er en perfekt rejsestørrelse og let at tage med i håndbagagen eller i tasken for nem opfriskning på farten. Dette eau de parfum er produceret med omhyggelighed og kvalitet i Frankrig, hvilket fremhæver Maison Matines engagement i excellence og innovation inden for duftverdenen.

"Udfordr status quo, gør din stemme hørt," er budskabet bag Esprit de Contradiction. Dette er ikke bare en duft, det er en erklæring – en måde at udtrykke din individualitet og din modstand mod det normale på.

Her er de vigtigste egenskaber ved Esprit de Contradiction 15 ml, Maison Matine:

 • Unisex duft, populær blandt herrer
 • Topnoter: Gul mandarin, sort peber, koriander
 • Hjertenoter: Ingefær, ylang ylang, orrisrod, nellike
 • Basenoter: Moskus, vetiver, salvie, cedertræ
 • Størrelse: 15 ml - Perfekt rejsestørrelse
 • Fransk produceret
 • Olfaktorisk Familie: Woody Citrus
 • Produktionsland: Frankrig

Drømmer du om unikke og kontrastfyldte duftoplevelser, så er Esprit de Contradiction fra Maison Matine det rette valg for dig!

Specifikationer
Varenummeresprit contradiction 15 ml
Størrelse15 ml
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig

15 ml - 0.5 Fl.Oz

Esprit de Contradiction:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BHT, LINALOOL, ALPHAISOMETHYL, IONENE, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, CITRAL, EUGENOL, TOCOPHEROL, GERANIOL, METHYL BENZOATE, METHYL DI-T-BUTYL, HYDROXYHDROCINNAMATE

 
Størrelsesanvisning

15 ml - 0.5 Fl.Oz

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!