PRAECHTIG BERLIN

Etaminé silke sjal, Praechtig Berlin

Meget smukt håndfarvet tørklæde i 100% silke.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 404,10  DKK Regulær pris 449,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Etaminé silkesjal

Gå med stil med Etaminé silke sjalet fra Praechtig Berlin - en elegant tilføjelse til din garderobe, der vil få dig til at skille dig ud. Med de smukke farver er dette sjal den perfekte accessory til at tilføje et strejf af femininitet og raffinement til dine outfits.

Etaminé silkesjalet er fremstillet i 100% ægte silke, hvilket giver det en luksuriøs glans og utroligt blød tekstur, som du vil elske at omgive dig med. Det måler 190 x 70 cm, den perfekte størrelse til at bruge på mange forskellige måder - drapér det omkring skuldren, brug det som en halsklud, eller endda som et håraccessorie. Mulighederne er mange! Bemærk, at da det er håndfarvet, vil hver sjal varierer fra den næste, hvilket giver dit sjal et unikt touch. Farven kan være svækket eller kraftigere, hvilket giver et reel unikke effekt.

Dette Etaminé silke sjal er en del af Praechtig Berlins guld accessories serie. Silken er produceret i Kina, resten af produktionen, inklusive syningen af sjalet, foregår i Europa, hvilket sikrer høj kvalitet og god arbejdspraksis. Sjalet sys i Polen og håndfarves i ønsket farve i Hamburg - en ægte pan-europæisk bestræbelse. Med en vægt på kun 0,1 kg er det let som en fjer og ideelt til lagdelt dressing.

Vedligeholdelse af sjalet er ligetil: Det skal vaskes på silkevask på maksimum 30 grader med et passende silkevaskemiddel. Undgå rensning, blegning og strygning for at beskytte sjalets farver og struktur.

Etaminé silkesjalet fra Praechtig Berlin kombinerer perfekt udsøgt design, luksuriøse materialer og håndværksmæssig dygtighed.

Vigtige egenskaber:

  • Produceret af Praechtig Berlin
  • Fremstillet af 100% silke
  • Mål: ca. 190x70 cm
  • Håndfarvet i Hamburg
  • Produktionsland: Tyskland (silken er produceret i Kina)
  • Vaskeanvisning: Silkevask med silkevaskemiddel max. 30 grader
Specifikationer
Varenummeretaminé
ProducentPRAECHTIG BERLIN
MaterialeSilke
ProduktionslandTyskland

Mål: ca. 190x70 cm

Silkevask med silkevaskemiddel max. 30 grader.

Tåler ikke rens. Skal ikke stryges. Må ikke bleges.