Gai+Lisva - Fermi - White

På lager

599,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Gai+Lisva Fermi hvid

Denne fine basis bluse fra Gai+Lisva er et must i enhver kvindes klædeskab.

Blusen er fremstillet i en fin silke og modal blanding, der gør den utrolig blød og dejlig at have på kroppen.

Blusen har et fint hulmønster og kan bruges både inderst og yderst med en top under. Blusen er let gennemsigtig og smyger sig på kroppen som en fjer.

Blusen er super anvendelig og smuk med det fine hulmønster, der er inspireret af søstrenes bedstemor.

Brug den som en fin og blød undertrøje under din favorit strik, eller som en top under en cardigan. På lune dage kan du bruge den som en feminin top alene.

Blusen er fremstillet i Portugal i den fineste silke og modal blanding og kan bæres af alle, specielt velegnet hvis du synes at uld kradser.

Ved køb af denne bluse understøtter du bæredygtig tøjproduktion, da blusen er fremstillet i naturlige produkter, der er bionedbrydelige i EU, hvorved transport og dermed CO2 udledning reduceres.

Gai+Lisva er et dansk brand der stammer fra Aarhus. Søstrene Malene og Bettina Aagaard Jensen står bag mærket, der har sit navn fra familiens to huse.

Gai+Lisva har værdier der hviler på simple nordiske traditioner og produkter i kollektionerne indbyder til ro, balance, trivsel og ansvarlighed i livet.

Gai+Lisva står for bevidst tøjproduktion, og skaber tidsløse høj kvalitets produkter, der holder ud over modetrends og kollektioner der skifter. Når du køber et Gai+Lisva produkt får du et produkt, der vil holde i mange år og som vil blive en del af din basis garderobe.

Alle produkter er fremstillet med omtanke for miljø og kvalitet og mange Gai+Lisva produkter er en del af basis kollektionen, som kan bestilles år efter år. To gange om året udkommer en kollektion med de samme basis styles og nye produkter i sæsonfarver, som kun fremstilles i et begrænset antal. 

Når du køber et Gai+Lisva produkt handler du ansvarligt og bæredygtigt.

Yderligere information
FarveHvid
MaterialSilke, Viskose
Bedømmelser