Navy bomulds strik, grobund

På lager

845,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Filuca strik sweater, navy blue 

Læg godt mærke til de flotte detaljer, der snor sig rundt i strikmønstret på den økologiske bluse fra GROBUND. Med en god ærmelængde begynder ærmet elegant fra raglansnittet ved skuldrene. Designet giver blusen et elegant og fint feminint udtryk. Både ved ærmets afslutning og i bunden af blusen er der strikket rib. Det er med til at holde formen og gøre blusen behagelig at have på. Også afslutningen ved kraven er en blød rib. Blusen er stikket i en længde, der får den til at passe fint over fx. en skjorte sat sammen med bukser eller en nederdel.
 
Den økologiske bluse er designet i økologisk bomuld, der både holder dig varm, men ikke alt for varm. Det er ingen hemmelighed at blusen er certificeret GOTS, og det er noget vi er stolte af. Det betyder nemlig, at du kan varme dig med god samvittighed, for du er sikret dig, at den er fremstillet under ordentlige arbejdsforhold, og der er taget højde for både miljø og mennesker i produktionen.

Bluserne er designet til garner, der allerede var produceret. Grunden til at vi har valgt udelukkende at strikke i det allerede fremstillede garn, som GROBUND har fundet på deres leverandørs lager, er fordi vi derved har mulighed for at hjælpe med til at få brugt resterne og ikke at fremstille nyt. Farverne er nøje udvalgt blandt restgarnerne, så de passer ind i de fleste garderober og ikke mister værdi efter sæson. Så med andre ord kan du bruge blusen i flere år frem.
 
De strikkede bluser fra GROBUND er designet i Danmark, og fremstillet i Tyrkiet hos GROBUND´s dygtige leverandør. GROBUND besøger deres kollegaer i produktionen indimellem, og er altid i dialog og kontakt med fabrikken under hele processen. GROBUND har glædet os rigtig meget til at få netop denne strik hjem, for den er virkelig lækker. Og så er den allerede en favorit på kontoret.

Normal til lille i størrelsen.

Vaskes ved 30 grader finvask.

Grobund størrelsesguide
Målskemaet herunder er en guide til dig, så du kan finde den rette størrelse.
Hos GROBUND er tøjet designet med meget forskellige pasformer og detaljer, så vi anbefaler, at du kigger på beskrivelsen under de enkelte styles.
Tøjet er designet ud fra en højde på ca. 174 cm. Hvis din højde varierer fra dette, skal du være opmærksom på, at tøjet kan sidde anderledes på dig.
Du kan med fordel tage mål direkte på kroppen med et målebånd. Find derefter din størrelse i tabellen nedenfor.
Bevægelsesvidden er medregnet i tøjet. Bemærk at overdele går efter brystvidde og underdele går efter talje- og hoftevidde.

GROBUNDs pasformsguide:


Guiden er kun vejledende, du er altid velkommen til at skrive til os på info@dethalvekongerige.dk for mere specifikke mål på en style.

 XSSMLXL
Brystvidde80859095102
Taljevidde6570758087
Hoftevidde9095100105112
Arm8081838484
Skridt8182848484

Sådan finder du dine mål:
* Tag dine mål med et målebånd uden på undertøjet.
* Alle mål skal tages direkte ind til kroppen/undertøjet, altså et tæt mål, uden at stramme.
* BRYSTVIDDE – måles rundt om brystet, der hvor du er bredest.
* TALJEVIDDE – måles rundt om taljen, lidt over navlen eller der hvor du naturligt er smallest.
* HOFTEVIDDE – måles rundt om numsen/hoften, der hvor du er bredest.
* BENLÆNGDE – måles fra skridtet og ned til gulvet langs indersiden af benet.
* ARMLÆNGDE – måles fra midten af nakken og ned langs din let bøjede arm, til håndleddet.

Kvinder kommer i mange forme og figurer, og alle er helt sin egen. Det er noget af det smukkeste ved kvindekroppen. Men derfor er vi også svære at komme ned i kasser. Vi synes, at du er smuk – ligesom du er. Men vigtigst af alt, så skal dit tøj får dig til at føle dig godt tilpas. Tøjets silhuetter og rummelighed skal give plads til, at du kan være dig, og understøtte dine kurver og højde. Derfor har vi alligevel forsøgt at lave en pasformsguide, som kan hjælpe dig.

grobund er GOTS certificeret
Økologisk, bæredygtig og socialansvarlig produktion.
Med vores GOTS-certificering lever grobund op til de strengeste produktionskrav, der både sikrer ordentlighed, bæredygtighed og etik i hele forsyningskæden.

GROBUND med vilje
For et par år siden besluttede Katrine og Mette, at de ville skabe en ny virkelighed.
En virkelighed, hvor nogen ville tage ansvar i en branche, der på ydersiden er poleret, trendskabende og glamourøs.
Men en branche, der på bagsiden er vidne til uskyldige menneskers skæbne, en ublu udnyttelse af jordens ressourcer og et hensynsløst overforbrug.

Katrine og Mette oplevede, at det var svært for den almindelige forbruger at navigere, og i det hele taget finde ansvarlig mode.
Det vil de lave om på. Og derfor skaber de nu et alternativ til den konventionelle mode.

Katrine og Mette vil give forbrugerne mulighed for at tage stilling.
Og vi vil gerne hjælpe med at tage et mere bæredygtigt, etisk og ansvarligt valg.

Du skal møde Katrine
Katrine er hjernen og ikke mindst hjertet bag GROBUNDs design. Det er Katrine, der tager de store beslutninger og valg, der tegner linjerne for vores overordnede kollektioner.
Men det er også Katrine, der har fokus på de allermindste detaljer på hvert eneste style vi producerer.
Katrine går ikke på kompromis med noget, og alle valg er velovervejet.
Katrine har arbejdet i modebranchen i en årrække, og det er hende, der har brancheerfaringen i GROBUND.
Katrine har både fornemmelse og forståelsen af hvilke farver, kvaliteter, tendenser, der tegner sig i fremtiden. Det er Katrines retning, som giver GROBUND sit helt eget udtryk og liv.
Katrine er uddannet Skrædder, men har også en bachelor i Arkitektur og Design.
Hav Katrines baggrund in mente næste gang du står med et design fra GROBUND – du kan helt sikkert fornemme Katrines baggrund for visuel tænkning og kreativ konstruktion.

Sig hej til Mette
Mette er tjaa.. hvad laver Mette egentligt I GROBUND.
Mette har funktion som mødebooker, receptionist, lagermand, pakkebud, kaffebrygger, webmaster, SOME-manager, husmodel, kørende sælger og meget, meget mere.
I virkeligheden er det nok meget passende at Mettes titel er CEO.
Mette har en baggrund i reklamebranchen, hvor hun gennem en årrække har arbejdet som projektleder og tekstforfatter.
Derfor lægger det også Mettes hjerte meget nært, at GROBUND og os som forbrugere – giver hinanden mulighed for at give hinanden en ny fortælling om modebranchen.
En historie, der rummer både ansvarlighed, etik og værdighed.
Det er en vigtig agenda, og jo oftere og tydeligere den bliver fortalt, jo større sandsynlighed er der for, at den bliver til virkelighed. En ny virkelighed i en branche, der er tynget af grusom historie og gentagne dårlige valg.

 

Yderligere information
Varenummerfiluca navy
FarveBlå
MaterialBomuld
Producentgrobund
Bedømmelser