Flydende Aleppo sæbe, Jasmin

På lager

159,00 kr
Produktbeskrivelse

Aleppo sæbe, Jasmin

500ml
Alepposæben er lavet af en blanding af  30% laurbærolie og  60% olivenolie. Dette gør at den har  helt unikke egenskaber.
Laurbærolien åbner porrene og olivenolien trækker ind  i huden (jo mere laurbærolie jo længer ned i huden kommer olivenolien.) 
Olivenolien renser, rengør og har en desinficerende effekt.
Laurbærolien giver glat og blød hud, og hjælper til med at fjerne døde hudceller. Dette gør sæben til en perfekt og naturlig hudpleje.

Denne indeholder hele 30% laurbærolie og 60% olivenolie, kan bruges over hele kroppen, samt som shampoo.

Hvilken sæbe skal jeg velge?
12% - almindelig hud
20% – almindelig til sensitiv hud
30% – sensitiv til problem hud
40% – problem hud til eksem og psoriasis

Sæben kan anvendes til:
Håndvask
Kropsvask
Intimvask
Shampoo
Barbersæbe
Mod akne
Kløende hud og hovedbund

ALEPPO sæben, er også kendt som forfædrenes sæbe, er blevet skabt for godt 1000 år siden og opskrifterne er stadig de samme som de har været de sidste 400 år.
Det er under sten vælvingene i de gamle Kervanserai, at sæbemesterens hemmeligheder overføres fra generation til generation.
Takket være sine oliers nærende og blødgørende egenskaber, respekterer Aleppo flydende sæben den mest følsomme hud, atopisk hud, og hud der lider af kraftig tørhed.

Aleppo sæben bliver lavet i Syrien med en blanding af 30% laurbærolie og 60% oliven olie. Totalt udgør oliven- og laurbærolien altid 90% af olieblandingen i sæben.

Ingredienser:
AQUA (WATER), POTASSIUM OLIVATE, POTASSIUM LAURATE,HYDROXYETHYLCELLULOSE, GLYCERIN, PARFUM, POTASSIUM HYDROXIDE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, LAURUS NOBILIS FRUIT OIL, EDTA, BHT, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL.

Produceret i Syrien.

Yderligere information
Varenummerflydende aleppo sæbe jasmin
ProducentLe Sultan d´Alep
Bedømmelser