Gai+Lisva Agnes skjorte - pristine

På lager

799,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Gai+Lisva Agnes skjorte i farven pristine

Agnes er en kortærmede skjorte der med sine feminine detaljer på ærmer og krave, gør sig godt til alle hverdagens øjeblikke. Denne elegante skjorte er med sine uendelige styling-muligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på. Agnes skjorten er med sit klassiske look, løse fit og åndbare GOTS certificeret økologiske bomuld ikke en undtagelse.

Agnes er produceret under GOTS-standarder, en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk.? Ved metervarer produceret under GOTS-standarder, er der garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.

Agnes er Organic Cotton-mærket, hvilket indikerer, at denne style er af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

o Er lavet i naturlige fibre
o Er lavet i 100% økologisk bomuld
o Er produceret under GOTS-standarder

Målene på tegningen svarer til en str. small.

Style nr. GL11372
Farve: Hvid
Kvalitet: 100% Økologisk bomuld

Yderligere information
VarenummerGL11372
FarveNatur
MaterialBomuld
ProducentGai+Lisva
Bedømmelser