Gai+Lisva - Amalie - Chateau Grey

Udsolgt
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Gai+Lisva Amalie solid Chateau Grey

Denne fine basis bluse fra Gai+Lisva er et must i enhver kvindes klædeskab. Blusen har en fin halskant, der ligger fint på kravebenet og fylder meget lidt.

Farven er lys grå og blusen kan anvendes alene eller under en af dine skjorter eller strik. Hvis den anvendes alene er den lidt gennemsigtig, og farven passer godt til den lyse danske hud.

Blusen er super anvendelig og bliver en af dine favoritter inderst på kroppen.

Kender du de stykker tøj, som begynder som basics – perfekte til at style sammen med alt i din garderobe – men som ender med at blive din helt uerstattelige favorit? Det er præcis den transformation, du vil opleve, når du først har prøvet Gai Lisvas bedst sælgende top Amalie. Den feminine bådudskæring, det elegante kropsnære fit, de lange ærmer og den lette og bløde uld vil holde dig varm og fremhæve din figur, mens din krop får lov at bevæge sig og ånde frit.

Brug den som en fin og lun undertrøje under din favorit strik, eller som en top under en cardigan. På lune dage kan du bruge den som en feminin top alene.

 

Blusen er fremstillet i Italien i den fineste uld, viscose og elastan blanding og kan bæres af alle, også de der har tendens til at synes at uld kradser.

Ved køb af denne bluse understøtter du bæredygtig tøjproduktion, da blusen er fremstillet i naturlige produkter, der er bionedbrydelige i EU, hvorved transport og dermed CO2 udledning reduceres.

Gai+Lisva er et dansk brand der stammer fra Aarhus. Søstrene Malene og Bettina Aagaard Jensen står bag mærket, der har sit navn fra familiens to huse.

Gai+Lisva´s værdier hviler på simple nordiske traditioner og produkter indbyder til ro, balance, trivsel og ansvarlighed i livet.

Gai+Lisva står for bevidst tøjproduktion, og skaber tidsløse høj kvalitets produkter, der holder ud over modetrends og kollektioner der skifter. Når du køber et Gai+Lisva produkt får du et produkt, der vil holde i mange år og som vil blive en del af din basis garderobe.

Alle produkter er fremstillet med omtanke for miljø og kvalitet og mange Gai+Lisva produkter er en del af basis kollektionen, som kan bestilles år efter år. To gange om året udkommer en kollektion med de samme basis styles og nye produkter i sæsonfarver, som kun fremstilles i et begrænset antal. 

 

Målene på skitsen svarer til str. S

Størrelsesanvisning:

Amalie XS/34 S/36 M/38 L/40 XL/42 XXL/44
 Bryst  80 84  88  92 96  100
 Talje  64 68 72  76  80  84
 Hofte  88 92  96  100 104  108

Amalie er lille i størrelsen, så en større størrelse bør overvejes.

  • lavet i naturlige fibre
  • indpakket i FSC certificeret æske
  • produceret i EU

Style nr. 10300

Kvalitet: 28% Wool, 67% Viscose, 5% Elastane

Vaskeanvisning: Uld vask ved 30 grader. Tåler ikke blegning. Tåler ikke tørretumbling. Tåler strygning ved svag varme. Stryges på vrangsiden. Tåler rens.

Specifikationer
Varenummer10300-chateau grey
MaterialeElastan, Uld, Viskose