Gai+Lisva - Amalie - Frappe

På lager

598,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Gai+Lisva Amalie solid Frappe

Denne fine basis bluse fra Gai+Lisva er et must i enhver kvindes klædeskab. Blusen har en fin halskant, der ligger fint på kravebenet og fylder meget lidt.

Farven er lys hudfarvet og blusen kan anvendes alene eller under en af dine skjorter eller strik. Hvis den anvendes alene er den lidt gennemsigtig, og farven passer godt til den lyse danske hud, er lidt mere farvet en chateau grey.

Blusen er super anvendelig og bliver en af dine favoritter inderst på kroppen.

Kender du de stykker tøj, som begynder som basics – perfekte til at style sammen med alt i din garderobe – men som ender med at blive din helt uerstattelige favorit? Det er præcis den transformation, du vil opleve, når du først har prøvet Gai Lisvas bedst sælgende top Amalie. Den feminine bådudskæring, det elegante kropsnære fit, de lange ærmer og den lette og bløde uld vil holde dig varm og fremhæve din figur, mens din krop får lov at bevæge sig og ånde frit.

Brug den som en fin og lun undertrøje under din favorit strik, eller som en top under en cardigan. På lune dage kan du bruge den som en feminin top alene.

 

Blusen er fremstillet i Italien i den fineste uld, viscose og elastan blanding og kan bæres af alle, også de der har tendens til at synes at uld kradser.

Ved køb af denne bluse understøtter du bæredygtig tøjproduktion, da blusen er fremstillet i naturlige produkter, der er bionedbrydelige i EU, hvorved transport og dermed CO2 udledning reduceres.

Gai+Lisva er et dansk brand der stammer fra Aarhus. Søstrene Malene og Bettina Aagaard Jensen står bag mærket, der har sit navn fra familiens to huse.

Gai+Lisva´s værdier hviler på simple nordiske traditioner og produkter indbyder til ro, balance, trivsel og ansvarlighed i livet.

Gai+Lisva står for bevidst tøjproduktion, og skaber tidsløse høj kvalitets produkter, der holder ud over modetrends og kollektioner der skifter. Når du køber et Gai+Lisva produkt får du et produkt, der vil holde i mange år og som vil blive en del af din basis garderobe.

Alle produkter er fremstillet med omtanke for miljø og kvalitet og mange Gai+Lisva produkter er en del af basis kollektionen, som kan bestilles år efter år. To gange om året udkommer en kollektion med de samme basis styles og nye produkter i sæsonfarver, som kun fremstilles i et begrænset antal. 

 

Målene på skitsen svarer til str. S

Størrelsesanvisning:

AmalieXS/34S/36M/38L/40XL/42XXL/44
 Bryst 8084 88 9296 100
 Talje 646872 76 80 84
 Hofte 8892 96 100104 108

Amalie er lille i størrelsen, så en større størrelse bør overvejes.

  • lavet i naturlige fibre
  • indpakket i FSC certificeret æske
  • produceret i EU

Style nr. 10300

Kvalitet: 28% Wool, 67% Viscose, 5% Elastane

Vaskeanvisning: Uld vask ved 30 grader. Tåler ikke blegning. Tåler ikke tørretumbling. Tåler strygning ved svag varme. Stryges på vrangsiden. Tåler rens.

Yderligere information
Varenummer10300-frappe
FarveFrappe
MaterialElastan, Uld, Viskose
ProducentGai+Lisva
Bedømmelser