Gai+Lisva - Amalie - Frappe

På lager

599,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Gai+Lisva Amalie solid Frappe

Denne fine basis bluse fra Gai+Lisva er et must i enhver kvindes klædeskab.

Blusen har en fin halskant, der ligger fint på kravebenet og fylder meget lidt.

Farven er lys hudfarvet og blusen kan anvendes alene eller under en af dine skjorter eller strik. Hvis den anvendes alene er den lidt gennemsigtig, og farven passer godt til den lyse danske hud, er lidt mere farvet en chateau grey.

Blusen er super anvendelig og bliver en af dine favoritter inderst på kroppen.

Brug den som en fin og lun undertrøje under din favorit strik, eller som en top under en cardigan. På lune dage kan du bruge den som en feminin top alene.

Blusen er fremstillet i Italien i den fineste uld, viscose og elastan blanding og kan bæres af alle, også de der har tendens til at synes at uld kradser.

Ved køb af denne bluse understøtter du bæredygtig tøjproduktion, da blusen er fremstillet i naturlige produkter, der er bionedbrydelige i EU, hvorved transport og dermed CO2 udledning reduceres.

Gai+Lisva er et dansk brand der stammer fra Aarhus. Søstrene Malene og Bettina Aagaard Jensen står bag mærket, der har sit navn fra familiens to huse.

Gai+Lisva´s værdier hviler på simple nordiske traditioner og produkter indbyder til ro, balance, trivsel og ansvarlighed i livet.

Gai+Lisva står for bevidst tøjproduktion, og skaber tidsløse høj kvalitets produkter, der holder ud over modetrends og kollektioner der skifter. Når du køber et Gai+Lisva produkt får du et produkt, der vil holde i mange år og som vil blive en del af din basis garderobe.

Alle produkter er fremstillet med omtanke for miljø og kvalitet og mange Gai+Lisva produkter er en del af basis kollektionen, som kan bestilles år efter år. To gange om året udkommer en kollektion med de samme basis styles og nye produkter i sæsonfarver, som kun fremstilles i et begrænset antal. 

 

Målene på skitsen svarer til str. S

Yderligere information
FarveFrappe
MaterialElastan, Uld, Viskose
Bedømmelser