Gai+Lisva - Annie - lavendel

På lager

899,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Gai Lisva Annie skjorte lavendel (rosa)

Annie er med sit klassiske look, løse fit og åndbare, økologiske GOTS certificerede bomuld perfekt til både arbejde og afslapning, bytur og gåtur.

Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø.

Annie er Organic Cotton-mærket, hvilket indikerer, at denne style er af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

Annie er produceret under GOTS-standarder, en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Ved metervarer produceret under GOTS-standarder, er der garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele værdikæden.

o Er lavet i naturlige fibre
o Er lavet i 100% økologisk bomuld
o Er GOTS certificeret
o Licens nr.: 200904

Style nr. GL11425
Farve: Lavendel
Kvalitet: 100% Organic Cotton

Yderligere information
Varenummerannie lavendel
FarveRosa
MaterialBomuld
ProducentGai+Lisva
Bedømmelser