Gai+Lisva - Helle - hvid

På lager

799,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Gai Lisva Helle skjorte hvid

Helle er en klassisk og feminin skjorte – let og perfekt gennem arbejdsdagen, til receptionen, weekendens afslapning og vinbaren om aftenen.

Skjorten er med sine uendelige styling-muligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på.

Helle er med sit klassiske look, letløse fit og åndbare økologiske GOTS certificeret bomuld ikke en undtagelse.

Helle er Organic Cotton-mærket, hvilket indikerer, at denne style er af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø.

Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

Helle er produceret under GOTS-standarder, en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Ved metervarer produceret under GOTS-standarder, er der garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele værdikæden.

o Er lavet i naturlige fibre
o Er lavet i 100% økologisk bomuld
o Er GOTS certificeret
o Licens nr.: 200904

Style nr. GL11405
Farve: Hvid
Kvalitet: 100% Organic Cotton
Vaskeanvisning: Ultra gentle wash at 30 degrees. Do not bleach. Do not tumble dry. Iron at low temperature. Do not dry clean.

Yderligere information
FarveHvid
MaterialBomuld
ProducentGai+Lisva
Bedømmelser