Gai+Lisva Mandy skjorte - dark saphire - genbrug

På lager

Specialpris 399,00 kr
Pris: 799,00 kr
Produktbeskrivelse

Gai+Lisva Mandy skjorte i farven dark saphire (blå) og str. 38

Denne skjorte er genbrug - jeg får den ikke brugt - så nu må den gerne komme ud og bo ved en anden, der savner en blød skjorte i en fin blå farve :-)

 

-------------

Mandy skjorte er perfekt til lange dage på arbejde, formellle samlinger, lounge stemning derhjemme eller en tur på vinbar med veninderne.

Denne oversize skjorte kan styles på rigtig mange måder. Stoffet er meget blødt og falder naturligt og vil omfavne dig som et blødt kram - hvem ønskter ikke det i disse tider?

Mandy er det sikre valg på de dage, hvor alt andet i garderoben ikke smiler til dig! Det klassiske look, loose fit og blød GOTS certificeret organisk bomuld vil få dig til at føle dig fantastisk til mode hele dagen og natten uanset hvad du skal.

Mandy er produceret i GOTS-standard, et internationalt miljømærke af tøj og tekstiler for at sikre bæredygtighed gennem hele produktets livscyklus. Mindst 95% af materialet skal være organisk for at være GOTS-certificeret. Stof produceret efter GOTS-standarder garanterer både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.

Mandy er mærket økologisk bomuld, de økologiske bomuldsbedrifter tillader ikke brugen af ​​giftige kemikalier eller GMO'er (genetisk modificerede organismer) i processen. Derfor er økologisk bomuld bomuld, der produceres og certificeres efter økologiske landbrugsstandarder, der gavner miljøet og fremmer en god livskvalitet for alle involverede.

Mandy er: 

  • fremstillet af naturlige fibre
  • fremstillet i 100% økologisk bomuld
  • fremstillet og certificeret GOTS standard

Størrelsen på skitsen svarer til en størrelse S.

Model: Mandy

Model No.: GL11374

Farve: Pristine

Type: Skjorte

Kvalitet: 100% økologisk bomuld

Yderligere information
Produktstørrelse38
FarveBlå
MaterialBomuld
ProducentGai+Lisva
Bedømmelser