Gai+Lisva - Tanja - hvid

På lager

1.199,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Gai Lisva Tanja kjole hvid

Tanja er en smuk, lang kjole i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Denne kjole er med sin længde perfekt til de lidt køligere dage. Tanja har små knapper ved brystet og falder flot til enhver figur, og vil tilføje elegance til dit look. En style der kan bruges igen og igen uafhængig af sæsoner og som passer ind i enhver garderobe.

Tanja er Organic Cotton-mærket, hvilket indikerer, at denne style er af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

Tanja er produceret under GOTS-standarder, en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Ved metervarer produceret under GOTS-standarder, er der garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele værdikæden.

o Er lavet i naturlige fibre
o Er lavet i 100% økologisk bomuld
o Er GOTS certificeret
o Licens nr.: 200904

Målene på tegningen svarer til en str. small.

Style nr. GL11376
Farve: Hvid
Kvalitet: 100% Organic Cotton
Vaskeanvisning: Ultra gentle wash at 30 degrees. Do not bleach. Do not tumble dry. Iron at low temperature. Do not dry clean.

Yderligere information
Varenummertanja hvid
FarveHvid
MaterialBomuld
ProducentGai+Lisva
Bedømmelser