Gai+Lisva Tara skjorte - pristine

Udsolgt
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Gai+Lisva Tara skjorte i farven pristine - kun 1 stk tilbage i str. 40!

Tara skjorte er perfekt til lange dage på arbejde, formellle samlinger, lounge stemning derhjemme eller en tur på vinbar med veninderne.

Denne oversize skjorte har side lommer og er forholdsvis lang og kan styles på rigtig mange måder. Stoffet er meget blødt og falder naturligt og vil omfavne dig som et blødt kram - hvem ønskter ikke det i disse tider?

Tara er det sikre valg på de dage, hvor alt andet i garderoben ikke smiler til dig! Det klassiske look, loose fit og blød GOTS certificeret organisk bomuld vil få dig til at føle dig fantastisk til mode hele dagen og natten uanset hvad du skal.

Tara er lidt stor i størrelsen, så vi anbefaler at du overvejer at gå en størrelse ned.

Tara er produceret i GOTS-standard, et internationalt miljømærke af tøj og tekstiler for at sikre bæredygtighed gennem hele produktets livscyklus. Mindst 95% af materialet skal være organisk for at være GOTS-certificeret. Stof produceret efter GOTS-standarder garanterer både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.

Tara er mærket økologisk bomuld, de økologiske bomuldsbedrifter tillader ikke brugen af ​​giftige kemikalier eller GMO'er (genetisk modificerede organismer) i processen. Derfor er økologisk bomuld bomuld, der produceres og certificeres efter økologiske landbrugsstandarder, der gavner miljøet og fremmer en god livskvalitet for alle involverede.

Tara er: 

  • fremstillet af naturlige fibre
  • fremstillet i 100% økologisk bomuld
  • fremstillet og certificeret GOTS standard

Størrelsen på skitsen svarer til en størrelse S.

Model: Tara

Model No.: GL11373

Farve: Pristine

Type: Skjorte

Kvalitet: 100% økologisk bomuld

Specifikationer
VarenummerGL 11373 - 153
MaterialeBomuld