Gai+Lisva Felicia skjorte - Dark Sapphire - Navy

På lager

Specialpris 299,00 kr
Pris: 999,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Gai+Lisva Felicia skjorte i farven dark sapphire - navy blå

Den smukke Felicia skjorte i mørk safir blå (navy blå) er perfekt til de kommende måneder vi har foran os. Den elegante v-hals med flæse detaljerne giver blusen et eksklusivt og unikt let look der vil fremhæve din feminine side.

Skjorten er fremstillet i organisk bomuld og vil være super til rigtig mange forskellige arrangementer. Detn løse pasform og de eksklusive detajler ved ærmekant vil få dig til at føle dig godt til mode og eksklusivt klædt.

Felicia er produceret i GOTS-standard, et internationalt miljømærke af tøj og tekstiler for at sikre bæredygtighed gennem hele produktets livscyklus. Mindst 95% af materialet skal være organisk for at være GOTS-certificeret. Stof produceret efter GOTS-standarder garanterer både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.

Felicia er mærket økologisk bomuld, de økologiske bomuldsbedrifter tillader ikke brugen af ​​giftige kemikalier eller GMO'er (genetisk modificerede organismer) i processen. Derfor er økologisk bomuld bomuld, der produceres og certificeres efter økologiske landbrugsstandarder, der gavner miljøet og fremmer en god livskvalitet for alle involverede.

Felicia er: 

  • fremstillet af naturlige fibre
  • fremstillet i 100% økologisk bomuld
  • fremstillet og certificeret GOTS standard

Størrelsen på skitsen svarer til en størrelse S.

Model: Felicia

Model No.: GL11367

Farve: Dark Sapphire - Navy blå

Type: Skjorte

Kvalitet: 100% økologisk bomuld

Yderligere information
FarveBlå
MaterialBomuld
Bedømmelser