Gai+Lisva Shanta skjorte - white

Udsolgt
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Gai+Lisva Shanta skjorte i farven white

Shanta Shirt er din perfekte partner til lange dage på arbejde, formelle sammenkomster, afslapning derhjemme og til vinbaren med dine venner.

Skjorten er en af Gai?Lisva´s klassikere, der fås hele året og kommer i et utal af farver efter sæson.

For at give dig uendelige stylingmuligheder og uovertruffen komfort, er skjorten din redning på dage, hvor du ikke har noget at tage på!

Det klassiske look, løs pasform og åndbar økologisk bomuld, får dig til at føle dig hjemme, uanset hvor hen du går.

Skjorten er fremstillet i organisk bomuld og vil være super til rigtig mange forskellige arrangementer. Den løse pasform og klassiske løse pasform vil få dig til at føle dig godt til mode og eksklusivt klædt.

Shanta er produceret i GOTS-standard, et internationalt miljømærke af tøj og tekstiler for at sikre bæredygtighed gennem hele produktets livscyklus. Mindst 95% af materialet skal være organisk for at være GOTS-certificeret. Stof produceret efter GOTS-standarder garanterer både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.

Shanta er mærket økologisk bomuld, de økologiske bomuldsbedrifter tillader ikke brugen af ​​giftige kemikalier eller GMO'er (genetisk modificerede organismer) i processen. Derfor er økologisk bomuld bomuld, der produceres og certificeres efter økologiske landbrugsstandarder, der gavner miljøet og fremmer en god livskvalitet for alle involverede.

Shanta er: 

  • fremstillet af naturlige fibre
  • fremstillet i 100% økologisk bomuld
  • fremstillet og certificeret GOTS standard

Størrelsen på skitsen svarer til en størrelse 36.

Model: Shanta

Model No.: GL10900

Farve: White

Type: Skjorte

Kvalitet: 100% økologisk bomuld

Specifikationer
VarenummerGL 10900 - 100
MaterialeBomuld