Gorridsen - Ceres Cashmere - beige

Ikke på lager

0,00 kr
Produktbeskrivelse

Gorridsen - Ceres Cashmere - beige

Smuk løs bluse i 100% cashmere, fremstillet på et lille familie ejet strikkeri i Italien.

Ceres er let som en fjer og det blødeste jeg har i butikken. Den er lun på en kold dag om vinteren over en top eller skjorte og gør dig godt på en kølig dansk sommeraften. Denne cashmere bluse er en af mine favoritter, den er svær at komme udenom i klædeskabet og vil gerne ud og på kroppen - og det har den virkelig fortjent, den er super dejlig at bære. 

Blusen er længere bagpå, målet nedenfor er længden bagpå. Målet foran er ca. 5 cm kortere.

Måleskema for Ceres:

 SMLXL
Bryst55 cm57 cm59 cm61 cm
Hofte56 cm57 cm60 cm61 cm
Længde64 cm64 cm65 cm65 cm
 
OM MARIANNE BENEDICTE GORRIDSEN
Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson: Mode, som ikke går af mode.
 
Fælles for alle produkter fra Gorridsen Design er: Høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder.
God pasform prioriteres højt, og ponchoerne er gennemarbejdede og testede hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. De klassiske designs holder deres aktualitet sæson efter sæson og henvender sig til kvinder i alle aldre.
”Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men til gengæld også det, man elsker i mange år. Jeg er meget inspireret af dansk møbel design, hvor modeller fra 50’erne og 60’erne stadig sælges og beundres i dag” siger Marianne Benedicte Gorridsen.
 
 
CASHMERE MADE IN ITALY
Italien er designernes mekka, fordi italienerne har helt unikke evner og maskiner til at forarbejde naturlige garner til velsiddende produkter ud fra designerens ønsker.
På fabrikken i Italien finder Marianne Benedicte Gorridsen de smukke kvaliteter og farver til det skandinaviske design.
Den grundige proces med produktudviklingen resulterer i velsiddende enkle, klassiske og anvendelige modeller, som man elsker at bruge igen og igen.
 
Blusen er fremstillet af garn i 100% cashmere.
 
 
VASK OG PLEJE
Produkterne fra Italien vaskes og behandles således:
Håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet. Brug altid kun uldvaskemiddel, og lad altid trøjen tørre fladt liggende.
Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram.
Overdriv ikke vask, men luft gerne tøjet i tør tilstand hængende udenfor. Opbevar altid din trøje liggende.
Yderligere information
MaterialCashmere
ProducentMarianne Gorridsen
Bedømmelser