GORRIDSEN DESIGN

Gorridsen Venus - alpaca - midnight blue

Udsolgt
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Gorridsen Venus baby alpaca cardigan i farven midnight blue

Denne fine cardigan i det bløde, rene baby Alpaca fra Peru er designet af Marianne Benedicte Gorridsen og fremstillet på et lille familieejet strikkeri, hvor man anvender brugte håndstrikkemaskiner indkøbt fra Europa.
For at symbolisere detr socialøkonomiske projekt som produktionen indgår i er logoet et kvindetegn, der er håndbroderet i nakken i farven sort.
Venus har to fine lommer på siden og en fin længde.
Venus fås i to størrelser S/M eller L/XL.
 
OM MARIANNE BENEDICTE GORRIDSEN
Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson: Mode, som ikke går af mode.
Fælles for alle produkter fra Gorridsen Design er: Høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder.
God pasform prioriteres højt, og trøjerne er gennemarbejdede og testede hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. De klassiske designs holder deres aktualitet sæson efter sæson og henvender sig til kvinder i alle aldre.
”Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men til gengæld også det, man elsker i mange år. Jeg er meget inspireret af dansk møbel design, hvor modeller fra 50’erne og 60’erne stadig sælges og beundres i dag” siger Marianne Benedicte Gorridsen.
 
MADE IN PERU
Kvinderne på det lille strikkeri kan på de gamle europæiske håndstrikkemaskiner lave smukke tekniske detaljer, og hver maskerække er trukket med håndkraft.
Trøjer og cardigans har et håndbroderet kvindetegn, og strikmodellen ”Afrodite” har en håndhæklet hals kant.
Trøjer og cardigans syes sammen i hånden og håndvaskes inden afsendelse til Europa.
Hvert produkt er et lille håndværk fra en kvinde i Peru til en kvinde i Danmark.
 
I Peru produceres der 5 forskellige modeller, der er opkaldt efter gudinder:
Afrodite og Venus er navne for kærlighedens gudinde
Athena er klogskabens gudinde
Eos er morgenrødens gudine

Gaia er moder jord og frugtbarhedens gudinde
 
VASK OG PLEJE
Trøje/cardigan i baby alpaca vaskes og behandles som andre uldtrøjer:
Håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet.
Brug altid kun uldvaskemiddel, og lad altid din trøje tørre fladt liggende.
Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram.
Overdriv ikke vask, men luft gerne din cardigan i tør tilstand hængende udenfor.
Opbevar altid din cardigan liggende.
 
Specifikationer
Varenummervenus midnight
ProducentGORRIDSEN DESIGN
MaterialeAlpaca uld

Gorridsen Design

Gorridsen Design er et dansk brand, der har gjort det til deres mission at forene tidløst design, høj kvalitet og bæredygtighed i deres smukke strikkoncept. Med et sortiment, der spænder fra ponchoer og cardigans til vanter og huer, tilbyder Gorridsen Design et væld af modeller og farver, der appellerer til kvinder i alle aldre.

Bag Gorridsen Design står Marianne Benedicte Gorridsen, der lader sig inspirere af dansk møbeldesign for at skabe enkle, tidløse designs, der kan nydes år efter år uden at gå af mode. Produktsortimentet vokser konstant og inkluderer et bredt udvalg af beklædningsgenstande, der alle er kendetegnet ved deres gode kvalitet, pasform og enkle design.

Et af de særlige kendetegn ved Gorridsen Design er fokus på bæredygtighed og anvendelsen af naturlige materialer. Gorridsens Designs strikkoncept er fremstillet af blandt andet cashmere uld i Italien og alpaca garn fra et lille lokalt strikkeri i Peru.

Gorridsen Design ikke kun smukt design og god kvalitet, men også en bevidsthed om bæredygtighed og et engagement i at skabe produkter, der varer og respekterer både miljøet og dem, der er involveret i produktionsprocessen. Med klassiske og farverige designs, der aldrig går af mode, er Gorridsen Design et brand, der appellerer til den moderne kvinde, der værdsætter både stil og ansvarlighed.