Gorridsen Design

Gorridsen Ydun Lotus skjorte bluse

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 998,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Gorridsen Olivia Ydun Lotus skjortebluse

 

Lækker blød og meget elegant skjorte bluse fremstillet i den fineste økologiske Lotus fiber fra Indien.

 

Skjorteblusen er syet på en systue i Indien af herre skræddere, der bærer hvide skjorter, veste og hvide handsker, når de syr de fine skjortebluser.

 

Marianne Gorridsen har brugt flere år på at designe denne skjortebluse og resultatet er fremragende med de to løse "snipper", der lægger sig hen over håndryggen, som en elegant detalje.

Ærmet er lukket og kan for nogle være lidt for stramt, og blusen vil ikke passe alle, da ærmeåbningen er forholdsvis smal - dette for at få det helt unikke design med snipperne.

 

Stoffet er udvundet af rødderne på lotus blomster, og er lige så blødt som silke.

Skjorten blusen er ikke farvet og fås kun i den råhvide nuance (ivory).

 

En meget elegant skjorte bluse, der ligeledes er designet til at passe specifikt under Marianne Gorridsens mange typer af strik.

 

 

OM MARIANNE BENEDICTE GORRIDSEN

Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson: Mode, som ikke går af mode.

Fælles for alle produkter fra Gorridsen Design er: Høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder.
God pasform prioriteres højt, og ponchoerne er gennemarbejdede og testede hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. De klassiske designs holder deres aktualitet sæson efter sæson og henvender sig til kvinder i alle aldre.

”Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men til gengæld også det, man elsker i mange år. Jeg er meget inspireret af dansk møbel design, hvor modeller fra 50’erne og 60’erne stadig sælges og beundres i dag” siger Marianne Benedicte Gorridsen.

 

 

CASHMERE MADE IN ITALY

Italien er designernes mekka, fordi italienerne har helt unikke evner og maskiner til at forarbejde naturlige garner til velsiddende produkter ud fra designerens ønsker.

På fabrikken i Italien finder Marianne Benedicte Gorridsen de smukke kvaliteter og farver til det skandinaviske design.
Den grundige proces med produktudviklingen resulterer i velsiddende enkle, klassiske og anvendelige modeller, som man elsker at bruge igen og igen.

Trøjen er fremstillet af garn i 48% uld, 7% cashmere, 30% viscose, 15% polyamid

 

 

VASK OG PLEJE

 

Vask ved 30 grader på skånevask.

Hænge tør.

Stryges.

Tåler ikke tørretumbler eller blegning.

Overdriv ikke vask, men luft gerne tøjet i tør tilstand hængende udenfor.

 

Specifikationer
Varenummerydun lotus
ProducentGorridsen Design
MaterialeØkologisk Lotus blomst