HIRSCH NATUR

Tynde grå stjernestrømper, Hirsch

Forkæl dine fødder med et par luksuriøse tynde grå stjernestrømper

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 129,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Tynde grå stjernestrømper

At bære Hirsch Natur er at bære naturen tæt på huden. Sådan har det været siden deres begyndelse og sådan er det stadig. Disse uldne, tynde stjernestrømper er blot endnu et eksempel på deres engagement i kvalitet.

Strømperne, der emmer af organisk kvalitet, er fremstillet af 100% ren ny GOTS-certificeret økologisk uld. Det flotte, klassiske stjernemønster, der har givet strømperne deres navn, er inspireret af det norske strikkedesign, der har vundet hjerter verden over.

Et notat på størrelsen – Hirsch Natur producerer deres strømper så de springer over to størrelser. Dog har vi erfaret, at de oftest falder lidt større ud end angivet. Derfor foreslår vi, at du går en størrelse ned, når du bestiller.

Et kvalitetsmærke ved disse stjernestrømper er, at de er forvaskede. Dette gør strømperne ekstra rene og bløde. Samtidig minimerer det krympningsprocessen i de efterfølgende vaske. Man kan næsten sige, at de kommer til dig, bedre end de er helt nye. Og det bedste ved det? Alt dette gøres med minimalt vandforbrug og uden brug af rengøringsmidler.

Hirsch Natur har tænkt på det hele. Når ulden kommer i kontakt med sved, udvikles der et surt miljø, som hæmmer udviklingen af ​​bakterier og svampe. Så drop frygten for at få vabler når du lunter i disse strømper, for det sure miljø holder din hud stram og modstandsdygtig.

En sidste lille huskereglen – efter en dags brug, giv dine strømper en pause på to dage for det optimale resultat. Og når det bliver tid til en vask, prøv da med specielle uldvaskemidler eller shampoo og helst ved håndvask. Vi anbefaler max 20 grader, så dine strømper beholder deres fantastiske egenskaber.

De vigtigste egenskaber ved Hirsch Natur's tynde grå stjernestrømper:

  • Fremstillet af 100% ren ny GOTS-certificeret økologisk uld.
  • Forvaskede for ekstra renhed, blødhed og minimal krympning.
  • Velegnede til løbebrug pga. uldens naturlige evne til at forebygge blærer.
  • Børvaskes ved max 20 grader og ideelt med specielle uldvaskemidler.
  • Produceret med minimalt vandforbrug og uden rengøringsmidler.
  • Tilbyder en fantastisk blanding af moden design og organisation uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet.
Specifikationer
Varenummertynd grå stjernestrømpe
ProducentHIRSCH NATUR
MaterialeUld

Du skal først vaske efter flere uger. Da de fleste vaskemidler er basiske og neutraliserer den netop beskrevne effekt, bør du vaske med specielle uldvaskemidler eller shampoo, gerne i hånden.

Max 20 grader.