Én Gry & Sif - grøn gren

På lager

34,00 kr
Produktbeskrivelse

Én Gry & Sif - grøn gren

Savner du lidt grønt blandt dine filtede blomster, så kan du vælge denne gren der er filtet i uld og et fairtrade produkt fra Nepal. 

Skab hygge i hjemmet med en buket af evighedsblomster i en vase.

Produktet er fremstillet af kvinder i Nepal, der har en god tradition for håndfiltede uldprodukter.

Grenen har grøn stilk og grønne blade.

Stilken måler 30 cm.

Ikke to er ens, for de er alle lavet i hånden.

Historien om Én Gry & Sif

Én Gry & Sif er et dansk brand, der designer og fremstiller håndlavet fairtrade design i Nepal.

Inspirationen til Én Gry & Sif blev vagt til live på en rygsæks rejse tilbage i 1999, hvor Gry faldt for Nepal og de håndværksmæssige traditioner for uldfilt som de nepalesiske kvinder besidder.

Navnet Én Gry & Sif hentyder til at hver enkelt produkt er håndlavet og unikt i sig selv, der er kun det ene, for der vil altid være små forskelle på håndlavede produkter.

Alle produkterne fremstilles af dygtige håndværkere af ren ny New Zealandsk uld.
Det er mest kvinder der fremstiller produkterne, da det har vist sig at kvinderne er de bedste til at sikre at indkomsten bliver brugt i familien.

I 2009 blev Én Gry & Sif certificeret som Fairtrade virksomhed af The World Fair Trade Organisation. Du kan læse om Fairtrade under vores værdier om bæredygtighed.

Det nepalesiske folk er åbne og smilende og kærligheden til landet og folket bæres med stolthed af Én Gry & Sif.

Hvert enkelt produkt er unikt og fremstillet efter gamle teknikker der stammer helt tilbage fra antikken. Der tilsættes varmt vand til ulden, der skrubbes og presses, hvilket får uldfibrene til at filte sammen. Gradvist som fibrene filer sammen begyndes udformningen af den figur, der skal produceres. Udsmykninger tilsættes filten efterhånden i processen, der foregår i våd tilstand. Når filtningen er slut tørres produktet og når det er tørt udsmykkes det med håndbroderinger, blomster, perler eller andet.

Giv en gave til dig selv, eller en du har kær.

 

 

 

Yderligere information
Varenummergrøn gren
FarveGrøn
MaterialUld
ProducentÉn Gry & Sif
Bedømmelser