grums

grums - raw espresso face scrub + mask

På lager
179,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

grums - raw espresso face scrub + mask - 80 ml.

Dette produkt er et 2 i et produkt, da du både kan bruge det til at scrubbe dit ansigt og tilføre det fugt. 

Produktet er fremstillet af genanvendte kaffebønner og rene naturlige ingredienser. Scruben giver dig en god og dyb, men mild hud exfoliation, der efterlader din hud ren, blød og velhydreret. Hvis du ønsker en fugtgivende effekt, kan du efterlade masken på i 15-20 minutter.

Denne scrub og vask indeholder shea butter olie, glycerin, mandel olie og selvfølgelig kaffebønner der plejer og beskytter din hud.

Scrubben fjerner tørre og døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen, der er med til at mindske hudirritation og synlige tegn på rynker samtidig med at den forbedrer huden evne til at optage fugt fra creme eller lotion.

Tuben indeholder 80 ml og er holdbar i 6 mdr. efter åbning.

Produktet er godt for tør og normal hud.

Er fri for allergener, parabener, parfume og farvestoffer.

100% vegansk

Brugsvejledning:

Brug scrub 1-2 gange om ugen. Dit ansigt skal være vådt eller fugtigt før brug. Skrub efter behov og skyl efter med vand uden brug af sæbe, da dette kan fjerne de nærende olier i produktet og efterlade din hud tør.  

Fremstillet i Danmark.

Emballage: PE plast (plantebaseret, I’m Green certificeret, plast) - indgår i Return To Earn

Indholdsstoffer: Butyrospermum Parkii Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Coffea Robusta Seed Powder, Ricinus Communis Seed Oil, Diethylhexyl Carbonate, Cera Alba, Theobroma Cacao Seed Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Aqua, Sucrose Lactate, Rhus Succedanea Fruit Cera, Rhus Succedanea Fruit Cera

For finde oversættelser af ovenstående ingredienser besøg venligst:

www.grumsaarhus.com/pages/ingredients

 

Specifikationer
Varenummergrums face scrub
Producentgrums

Nyd Kaffens Magi i Din Hudpleje

Velkommen til grums, det innovative og bæredygtige hudplejebrand, der forvandler genanvendte kaffebønner fra Aarhus' caféer til luksuriøse produkter, der forkæler din hud. Hos grums mener stifterne, at kaffe ikke kun er for kaffekopper, men også for din hud. Med et bredt udvalg af hudplejeprodukter, herunder body scrubs, serummer og cremer, kan du opleve kaffens forunderlige fordele på din egen hud.

Kaffe er mere end bare en morgenpick-me-up. Det er også en skattekiste af næringsstoffer, der kan give din hud en strålende glød og beskyttelse. Vores produkter, beriget med kaffens antioxidanter, arbejder for at forny og opfriske din hud, samtidig med at de øger blodcirkulationen og reducerer cellulite.

Hos grums vægtes bæredygtighed uden at gå på kompromis med kvalitet. Derfor bruges der ikke mikroplastik i produkter. I stedet tilbydes du bionedbrydelige hudplejeprodukter, der ikke kun gør din hud godt, men også vores miljø.

grums er mere end bare hudpleje; det er en bevægelse mod en grønnere planet.  Kaffegrums indsamles lokalt fra caféer i Aarhus og gennemgår en streng kvalitetssikring, før det forvandles til vores luksuriøse produkter. grums er stolte af at tilbyde dig veganske scrubs, der exfolierer din hud skånsomt og efterlader den blød og fugtig.