grums

grums - raw coffee body scrub

På lager
189,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

grums - raw coffee body scrub 200 ml

Lækker bodyscrub der er lavet med genanvendte kaffebønner og rene naturlige ingredienser. Scruben giver dig en god og dyb, men mild hud exfoliation, der efterlader din hud ren, blød og velhydreret.

Produktet er vegansk.

Denne body scrub indeholder solsikkeolie, glycerin, mandel olie og selvfølgelig kaffebønner der plejer og beskytter din hud.

Scrubben fjerner tørre og døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen, der er med til at mindske hudirritation og synlige tegn på rynker samtidig med at den forbedrer huden evne tila t optage fugt fra creme eller lotion.

 

Tuben indeholder 200 ml.

Produktet er godt for tør og normal hud.

Er fri for allergener, parabener, parfume og farvestoffer.

100% vegansk

 

Brugsvejledning:

Brug bodyscrub 1-2 gange om ugen morgen eller aften.

Påfør en passende mængde scrub på din krop og exfolier blidt.På meget tørre områder kan du efterlade scrubben i et par minutter. Skyl efter med rigeligt tempereret vand og afslut med et koldt dush. Undlad at vaske efter med sæbe, da det vil fjerne de plejende ingredienser i scrubben og kan være med til at udtørre din hud.

Specifikationer
Varenummer150001
Producentgrums

Nyd Kaffens Magi i Din Hudpleje

Velkommen til grums, det innovative og bæredygtige hudplejebrand, der forvandler genanvendte kaffebønner fra Aarhus' caféer til luksuriøse produkter, der forkæler din hud. Hos grums mener stifterne, at kaffe ikke kun er for kaffekopper, men også for din hud. Med et bredt udvalg af hudplejeprodukter, herunder body scrubs, serummer og cremer, kan du opleve kaffens forunderlige fordele på din egen hud.

Kaffe er mere end bare en morgenpick-me-up. Det er også en skattekiste af næringsstoffer, der kan give din hud en strålende glød og beskyttelse. Vores produkter, beriget med kaffens antioxidanter, arbejder for at forny og opfriske din hud, samtidig med at de øger blodcirkulationen og reducerer cellulite.

Hos grums vægtes bæredygtighed uden at gå på kompromis med kvalitet. Derfor bruges der ikke mikroplastik i produkter. I stedet tilbydes du bionedbrydelige hudplejeprodukter, der ikke kun gør din hud godt, men også vores miljø.

grums er mere end bare hudpleje; det er en bevægelse mod en grønnere planet.  Kaffegrums indsamles lokalt fra caféer i Aarhus og gennemgår en streng kvalitetssikring, før det forvandles til vores luksuriøse produkter. grums er stolte af at tilbyde dig veganske scrubs, der exfolierer din hud skånsomt og efterlader den blød og fugtig.