GRUMS

grums - raw coffee body scrub

Opdag den dybderensende virkning af grums - raw coffee body scrub

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

raw coffee body scrub

Tag din kropspleje til det næste niveau med grums' raw coffee body scrub. Dette produkt er en lækker bodyscrub fremstillet udelukkende med genanvendte kaffebønner og rene, naturlige ingredienser. Scruben er specifikt designet til at give dig en dyb, men mild hud exfoliation, der skånsomt forvandler din hud fra kedelig og tør til ren, blød og velhydreret.

Grums' raw coffee body scrub er velegnet til både tør og normal hud. Den indeholder nøje udvalgte ingredienser som solsikkeolie, glycerin, mandelolie og brugte kaffebønner. Den unikke blanding af disse plejende ingredienser arbejder effektivt for at fjerne tørre og døde hudceller, samtidig med at den stimulerer blodcirkulationen. Effekten? Mindsket hudirritation og synlige tegn på aldring, samt en forbedret evne til at optage fugt fra creme eller lotion.

Grums' mission er at fremstille produkter, der er så gode for planeten, som de er for din krop. Dermed er denne scrub 100% vegansk og naturlig. Den er fri for allergener, parabener, parfume og farvestoffer, så du kan føle dig tryg, mens du byder omfavner naturens bedste skønhedsrådgivere.

Brugsvejledning: Anbefalet brug er 1-2 gange om ugen, morgen eller aften. Påfør en passende mængde scrub på din krop og exfolier blidt. Insister på meget tørre områder ved at lade scrubben virke i et par minutter. Skyl efter med rigeligt tempereret vand og afslut med et koldt dush. Undlad at vaske efter med sæbe, da det vil fjerne de plejende ingredienser i scrubben og kan være med til at udtørre din hud.

Tuben indeholder 200 ml grums raw coffee body scrub, nok til mange lækre pamper-øjeblikke i badeværelset.

Vigtigste egenskaber:

  • Lavet med genanvendte kaffebønner og rene naturlige ingredienser
  • Giver god og dyb, men mild hud exfoliation
  • Velegnet til tør og normal hud
  • Indeholder solsikkeolie, glycerin, mandelolie og brugte kaffebønner
  • 100% vegansk og fri for allergener, parabener, parfume og farvestoffer
  • Fremstillet i Danmark.
Specifikationer
Varenummer150001
ProducentGRUMS
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:grums - raw coffee body scrub
Din bedømmelse

Tuben indeholder 200 ml.

Ingrediensliste:

Helianthus, Annuus Seed Oil, Coffea Robusta Seed Powder, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aqua, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Glyceryl Caprylate & Sucrose Palminate (RSPO certified). 100% natural ingredients.

Nyd Kaffens Magi i Din Hudpleje

Velkommen til grums, det innovative og bæredygtige hudplejebrand, der forvandler genanvendte kaffebønner fra Aarhus' caféer til luksuriøse produkter, der forkæler din hud. Hos grums mener stifterne, at kaffe ikke kun er for kaffekopper, men også for din hud. Med et bredt udvalg af hudplejeprodukter, herunder body scrubs, serummer og cremer, kan du opleve kaffens forunderlige fordele på din egen hud.

Kaffe er mere end bare en morgenpick-me-up. Det er også en skattekiste af næringsstoffer, der kan give din hud en strålende glød og beskyttelse. Vores produkter, beriget med kaffens antioxidanter, arbejder for at forny og opfriske din hud, samtidig med at de øger blodcirkulationen og reducerer cellulite.

Hos grums vægtes bæredygtighed uden at gå på kompromis med kvalitet. Derfor bruges der ikke mikroplastik i produkter. I stedet tilbydes du bionedbrydelige hudplejeprodukter, der ikke kun gør din hud godt, men også vores miljø.

grums er mere end bare hudpleje; det er en bevægelse mod en grønnere planet.  Kaffegrums indsamles lokalt fra caféer i Aarhus og gennemgår en streng kvalitetssikring, før det forvandles til vores luksuriøse produkter. grums er stolte af at tilbyde dig veganske scrubs, der exfolierer din hud skånsomt og efterlader den blød og fugtig.