grums

grums - mild facial cleansing milk 200 ml

På lager
159,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

grums - mild facial cleansing milk 200 ml

Den største årsag til urenheder i huden kommer fra olie, snavs, død hud eller endda make up-produkter.

grums mild rensemælk bruges til at fjerne sådanne urenheder, og hjælper med at holde porerne rene og stoppe overdreven produktion af talg.

Ved at fjerne forurenende stoffer og holde huden ren giver rensemælken en mild, men effektiv rensning uden at beskadige eller irritere huden.

Da de fleste hudplejeprodukter ikke er vandopløselige, er en rensemælk et must i enhver hudplejerutine.

En rensning af huden i ansigtet skal udføres to gange om dagen - om morgenen efter at huden har afgivet olie om natten, hvilket får os til at vågne op med skinnende hud - og om aftenen efter at have samlet forurenende stoffer hele dagen.

 

  • Normal til sensitiv hud
  • Mild & effektiv
  • Virker udglattende
  • Hudneutral ph-værdi 4.9
  • Gunstig for positive og sunde mikroorganismer i huden
  • Emballage i genanvendt glas med praktisk pumpe

Anvendelse:

Bruges morgen og aften.

Pump en smule rensemælk på fingre eller en rondel og masser ind i huden på ansigt og hals.

Afskul med temperet vand, eller fjern med en fugtet klud.

Ingredienser:

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Hexyl Laurate, Glycerin, Polyglyceryl-4 Laurate/Succinate, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

 

 

Specifikationer
Varenummerrensemælk
Producentgrums

Nyd Kaffens Magi i Din Hudpleje

Velkommen til grums, det innovative og bæredygtige hudplejebrand, der forvandler genanvendte kaffebønner fra Aarhus' caféer til luksuriøse produkter, der forkæler din hud. Hos grums mener stifterne, at kaffe ikke kun er for kaffekopper, men også for din hud. Med et bredt udvalg af hudplejeprodukter, herunder body scrubs, serummer og cremer, kan du opleve kaffens forunderlige fordele på din egen hud.

Kaffe er mere end bare en morgenpick-me-up. Det er også en skattekiste af næringsstoffer, der kan give din hud en strålende glød og beskyttelse. Vores produkter, beriget med kaffens antioxidanter, arbejder for at forny og opfriske din hud, samtidig med at de øger blodcirkulationen og reducerer cellulite.

Hos grums vægtes bæredygtighed uden at gå på kompromis med kvalitet. Derfor bruges der ikke mikroplastik i produkter. I stedet tilbydes du bionedbrydelige hudplejeprodukter, der ikke kun gør din hud godt, men også vores miljø.

grums er mere end bare hudpleje; det er en bevægelse mod en grønnere planet.  Kaffegrums indsamles lokalt fra caféer i Aarhus og gennemgår en streng kvalitetssikring, før det forvandles til vores luksuriøse produkter. grums er stolte af at tilbyde dig veganske scrubs, der exfolierer din hud skånsomt og efterlader den blød og fugtig.